- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Cokta uyumlu durmuyorlar.talisca işi bozar bunlardaAsensio, Skriniar, Talisca, Duran sırf bu dördü nerden baksan 50-55 milyon euro alacak böyle bir saçmalık yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cokta uyumlu durmuyorlar.talisca işi bozar bunlardaAsensio, Skriniar, Talisca, Duran sırf bu dördü nerden baksan 50-55 milyon euro alacak böyle bir saçmalık yok.
Dünkü en son nokta Haluk'un da space açıklamalarına baktığımızda bir orta yolun bulunması bu gün son nihai görüşme ile imzaların atılması gibiydi. Napoli başkanının değişik bir adam olması ve bir anda fikir değiştirebilmesi nedeniyle iş bitti demeyip ciddi olumlu konuşmuştu Haluk space yayınında. Banka teminatı sorunu nasıl aşıldı sorusunda o kısımda detaya girmeyeceğim şimdi dedi.Dün Kavukçu muhtemelen Halukların gruba iş bitti tarzı bir şey attı o sebeple hareketlenme oldu aksi bir şey çıkmazsa bugün biter.
Ter stegen bosaniyormus cocuklarini getiremedigi icin bu is olmuyor. Bu yüzden ter stegen bos haber.İbrahim Seten: “Galatasaray’da kaleci konusu için tekrar başa döndük! Ter Stegen olur. Şu an Petrovic olmaz. Bunların dışında ismini söylesem “Vay anasını” diyeceğiniz bir kaleci daha var ama bu sebeple söyleyemiyorum."
O naniyi iyi istatistiğe rağmen çalım atamiyo dedi eşek heriflernani ve rvpyi ayni anda indirip yine rezil olmus bir camia bunlar
biz iyi oldugumuz sürece hicbir transferden korkmam ben
Maximin çoğu isimden iyiydi kullanamadılar allahtan gitti, hem de feci gitti dönme şansı da yok.Maximini tutup, asensio alıp -talisca yi dehleyip +moise kean tarzi+de bryune çekseler wowww derdim
3-5-2 de talisca asensio saçma duruyor ciddenbizim ligde ispanyollar çalışmıyor felsefesi asenio'da işleyecek mi bakalım saçma sapan takım kuruyolar birde 3lü oynayacakmış tahminim 12.haftada falan kovulur tazminat one
8 aliyor. 3m icin fenere gelmem.11 milyon vermiş fb diyorlar. Psg bukadar vermiyordur herhalde
Yerlileri küstürdüler. Yerli derinlikleri sıfır. 14 yabancıyla oynayamazlar hiçbir şekilde.Fener yine statik takım kuruyor, Dzeko'nun hücum presini bile arayacaklar helva gibi kadro kuruyorlar
bizim ligde 3 stoperle oynamayı saçma buluyorum ilerden eksiliyosun ortasahada kalabalık olunca daha faydalı oluyor bizim lig için3-5-2 de talisca asensio saçma duruyor cidden
Brown+sağ kanat beki alacaklar
Mevzu hem asensio hem gruesand almak zatenAsensio tarzı adamlar alsınlar Guessand gibi oyunculardan uzak dursunlar.
Teyit ettirememiş.Vay anasını demeyelim diye mi söylemiyor yani