Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda babanın maç özetini izledim de şu shaktar yıllardır bu breziyalıları nasıl topluyor ucuz ucuz ? sürekli o coğrafyadan adam alıyorlar ve sağlam tipleri buluyorlar. Valla size acı bir gerçek söyleyeyim bu kadar transfere bizi de fb'yide elebilir shaktar halen.

Defalarca camia içinden aday ol seni destekleyelim demelerine rağmen aday olmayan, hiç bir zaman elini taşın altına sokmayan Ali Dürüst denilen ödlek herif hastaneye gelip Dursuna Osimheni alma diye telkin verebiliyor.

Haber doğru mu değil mi bilemem ama bizim camia içindekilere de böyle bişey yapmamışlardır diyemiyorum.

Defalarca camia içinden aday ol seni destekleyelim demelerine rağmen aday olmayan, hiç bir zaman elini taşın altına sokmayan Ali Dürüst denilen ödlek herif hastaneye gelip Dursuna Osimheni alma diye telkin verebiliyor.

Haber doğru mu değil mi bilemem ama bizim camia içindekilere de böyle bişey yapmamışlardır diyemiyorum.
bunu kim uydurdu ya

Seten'in haberi Özbek'in ameliyattan sonra Süren ve Dürüst ziyaretine gitmişler orada sakın Osimhen'i 75 verip alma Gs'nin paralarını harcama demişler.
Liseliler göndermişlerdir onları ordaki yaşlı kesim lira harcamayalim istiyorlar.O yüzden Podolski yi aldigimiz sene Bilal ile felan çıkmıştık şampiyonlar ligi maçlarına.Faruk Süren efsane başkan olabilir sportif olarak aynı zaman da AİG şirketini de bize bela eden baskan hava olsun diye Zidane a felan teklif yapıyordu.

Hakan Calhanoglu Must Accept Inter Stay As Galatasaray Talks Stall​

Galatasaray’s offer was not in the same galaxy as Inter’s asking price of €30-35 million for Calhanoglu.

This according to today’s print edition of Rome-based newspaper Corriere dello Sport, via FCInterNews.

Asensio, Sane'den iyi demeler, güzellemeler başlamış bile :asd: :asd:

Bu spor yorumculari bizim maliyetlere kafayı takmış durumda bjk 30 Orkuna 15 Tammy Abrahama verince normal rakamlar ikisi 45 milyon Euro dünyanın en iyi golculerinden biri Osimhene 75 milyon Euro verince riskli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt