Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.536
- 58.838
- 3.383
eyüp yıldızdan transfer yattı twiti gelse de tura çıksak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para var harcıolar boş verelimcidden çok garip ya maduekeye 60 falan verip almak nasıl bi kepazelik anlamadım

İngilizler yurt içinde para harcarken fazla bonkör. Başka ligden oyuncu alırken kılı kırk yarıyorlar.cidden çok garip ya maduekeye 60 falan verip almak nasıl bi kepazelik anlamadım
Zaten bir noktadan sonra olacağı bu olursa olur olmazsa forvet bakmamız lazım haliyle ama bence olacak Napoli bir şekilde satmaya çalışıyor bu adamı zorluyorlar sınırlarıArsenal vazgeçmiş abi sabah haber vardı öyle, sonu aynı olmasın da bizim.
bunu kim uydurdu yaDefalarca camia içinden aday ol seni destekleyelim demelerine rağmen aday olmayan, hiç bir zaman elini taşın altına sokmayan Ali Dürüst denilen ödlek herif hastaneye gelip Dursuna Osimheni alma diye telkin verebiliyor.
Haber doğru mu değil mi bilemem ama bizim camia içindekilere de böyle bişey yapmamışlardır diyemiyorum.
Arsenelde yaş takintisi olduğunu düşündüğüm kulüplerden bir tanesi çok fazla 30 a dayanmış oyuncu istemiyorlar Maduekede çok iyi oyuncu.trossard maduekeden daha iyi topçu değil mi allah aşkına ya
Muhabirlerden birisiydi galiba, dediğim gibi doğru mu değil mi bilmiyorum ama tam da bizimkilerin yapabileceği bir şey.bunu kim uydurdu ya
Seten'in haberi Özbek'in ameliyattan sonra Süren ve Dürüst ziyaretine gitmişler orada sakın Osimhen'i 75 verip alma Gs'nin paralarını harcama demişler.bunu kim uydurdu ya
Liseliler göndermişlerdir onları ordaki yaşlı kesim lira harcamayalim istiyorlar.O yüzden Podolski yi aldigimiz sene Bilal ile felan çıkmıştık şampiyonlar ligi maçlarına.Faruk Süren efsane başkan olabilir sportif olarak aynı zaman da AİG şirketini de bize bela eden baskan hava olsun diye Zidane a felan teklif yapıyordu.Seten'in haberi Özbek'in ameliyattan sonra Süren ve Dürüst ziyaretine gitmişler orada sakın Osimhen'i 75 verip alma Gs'nin paralarını harcama demişler.

Sadece görüşme var dendi, başka hiç bir bilgi dolanmadı. Bu daha çok kıllandırıyor insanı ya neyse.Bu gün Napoli ile görüşme ne zaman acaba?