Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren tanıdığım bi topçu değil ama trossand gelse hayır demezdim arsenal'den gelen topçular bizde parlıyor
Sane geldi her oyuncu 11 oyuncusu olarak alamayız. Yunus geçen senenin yıldızı bu sene öyle direk kesersen oyuncuyu da kaybedersin. Barış gidiyorsa Eren gibi veya yaş sınırına uygun Mbangula gibi daha potansiyeli yüksek ama hem maaşı uygun hem de rotasyon yapabileceğin isim almak lazım. Trossard, Sancho, Coman gibi isimler yerine. Öbür türlü yönetemezsin ve takım içinde o mutluluğu sağlayamayız.

Karizmayı çizdirmeden osimhen'i şöyle bi yola çıkarabilsek süper olacak :

1752234181461.gif

Verebileceğimiz bu Hakan gibi bir oyuncu için takımı bu paraya satmayabilir ki ben olsam bende kabul etmezdim ama çıkılacak maks 10 bonservis +3-5 bonus olur. İş Hakan'da bonservisi hallederim demişti sözde haberlere göre.

Irmak Kazuk adam 2 hafta boyunca kamp kurdu gitti sürekli röportaj aldı.

Bunlar tatile gitmiş hiçbir gelişme vermiyorlar, canlı yayın yok ama İtalya'dayız diyor kafalara bak.
İtalya'ya gitmekle çok birşey değişmiyor ki.Gardi ve Kavukçunun verdiği bilgi kadarsın.Fazlasını nereden alabileceksin.Onlarda da demekki net birşey yokki ne versinler:)Şu sıcakta ne zorladı bu olay.Bitsinde önümüze bakalım ...

Geriden tüm sayfaları okuyacaktım. Dayanamadım direkt son 3-4 sayfaya göz attım. İyi ki hepsini okumamışım. Yaprak kımıldamamış anlaşılan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt