Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O here we go gelmeden uyumcam lan 20.saate giriyorum
tenor.gif

De Laurentiis: "Kadroya daha fazla takviye yapacağız." (Corriere dello Sport)

OSİ here we go ucak saati vs gelsin katıla abanır ınsanlar yaw zaten

Çalım atamayan Brezilyalı 10 numara mı olur? Adamın çok büyük eksikleri vardı. Zaten bizden sonra da hiçbir yerde tutunamadı. Dünya Spor piyasasında Elano Blumer ismini kimse hatırlamaz bile. O derece silik bir herifti. Biz de Galatasaray'da oynadığı için hatırlıyoruz.
Yani iyi kötü demiyorum, o kadar para verip yararlanmadık hiç ya da yarar sağlamayacaksa şöyle satın alımlar yapmamak lazım.

Tahminim tüm geceki görüşmede bir prensip anlaşması olmuştur teminat veririz ama masraflarını o zaman bonservisten düşersiniz gibi sözlü bir anlaşma bu gün gerekli evraklarla resmi teklif iletilmiş artık sözleşmelerin hazırlanması ve imzalanması bekleniyor olmalı normal şartlarda. Lakin karşıda değişik biri var o yüzden kimse ne diyeceğini kestiremiyor sanırım.
@Ata B. Oğuz'a inanırım ben o olmayacak diyor.

Barış'ı satabiliriz elbette doğru rakamlara... AMA yeri zor olacak o kesin. Özellikle yerli olarak...

Bu arada hem Apokerim hem Barış'ı satmak sıkıntı olur. Ahmetcan dahil yerlerine gelecek yerlilerin ne kadar performans vereceği şüpheli. Oğuz'u falan almadık, yerine adapte edebileceğimiz ve yükseltmeye çalışacağımız bir yerli yok. Belki 2-3 sene içinde Balta'nın oğlu veya Berat Luş vs olabilir ama şu an yok... Kutucu da o izlenimi vermedi (ki zaten maalesef UEFA standartlarında yerli değil o)

Ben de tavrını vs çok sevmiyorum ama Barış satılırsa -farklı profil de olsa- Kerem'in makul şartlarda dönüşü veya kiralanmasına sıcak bakarım.

Barış'la benzer rolde oynayabilecek TR'de yetişmiş yerli var mı genç potansiyelli falan?

Tahminim tüm geceki görüşmede bir prensip anlaşması olmuştur teminat veririz ama masraflarını o zaman bonservisten düşersiniz gibi sözlü bir anlaşma bu gün gerekli evraklarla resmi teklif iletilmiş artık sözleşmelerin hazırlanması ve imzalanması bekleniyor olmalı normal şartlarda. Lakin karşıda değişik biri var o yüzden kimse ne diyeceğini kestiremiyor sanırım.
@Ata B. Oğuz'a inanırım ben o olmayacak diyor.
Olmaz bu transfer.

Pokemon Reaction GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt