Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.592
- 20.870
- 2.233
Git yat. Ancak pazartesi gelirO here we go gelmeden uyumcam lan 20.saate giriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git yat. Ancak pazartesi gelirO here we go gelmeden uyumcam lan 20.saate giriyorum
O here we go gelmeden uyumcam lan 20.saate giriyorum
Osyi ver adamDe Laurentiis: "Kadroya daha fazla takviye yapacağız." (Corriere dello Sport)
Bizi bir salın ne yaparsanız yapınDe Laurentiis: "Kadroya daha fazla takviye yapacağız." (Corriere dello Sport)
Yani iyi kötü demiyorum, o kadar para verip yararlanmadık hiç ya da yarar sağlamayacaksa şöyle satın alımlar yapmamak lazım.Çalım atamayan Brezilyalı 10 numara mı olur? Adamın çok büyük eksikleri vardı. Zaten bizden sonra da hiçbir yerde tutunamadı. Dünya Spor piyasasında Elano Blumer ismini kimse hatırlamaz bile. O derece silik bir herifti. Biz de Galatasaray'da oynadığı için hatırlıyoruz.
Çulsuz köpek. Paran var mı ki?De Laurentiis: "Kadroya daha fazla takviye yapacağız." (Corriere dello Sport)
Osimheni alalım küme düşer İnşallah Napoli.Taraftarlarida 70 e düştük diye çingene felan demişler bize karaktersiz kulüp.De Laurentiis: "Kadroya daha fazla takviye yapacağız." (Corriere dello Sport)
Olmaz bu transfer.Tahminim tüm geceki görüşmede bir prensip anlaşması olmuştur teminat veririz ama masraflarını o zaman bonservisten düşersiniz gibi sözlü bir anlaşma bu gün gerekli evraklarla resmi teklif iletilmiş artık sözleşmelerin hazırlanması ve imzalanması bekleniyor olmalı normal şartlarda. Lakin karşıda değişik biri var o yüzden kimse ne diyeceğini kestiremiyor sanırım.
@Ata B. Oğuz'a inanırım ben o olmayacak diyor.