Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.729
- 29.160
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teminat süresi artarsa her sene %1-5 oran neyse o derecede ödeme girerTeminatı verin ama 5 seneye yayın olmuyor mu öyle? Yavaş yavaş öderiz artık
Sanmıyorum bence olumsuz sonuçlanacak. Hiç ekstra bir adım atmıyorlar. Teminat istiyorsan o zaman masrafını karşıla yada ne bileyim en azından bir adım atasın 70'e tamam dersin + 3'te şampiyonlar ligi son 16'ya çıkarsın +2 şampiyonluk bonusu falan olsun dersin mesela. 75 garantili sunsak bu sefer de 2 taksit isterim diyecek muhtemelen.eğer bu haber de doğruysa, 70-75'e geldiyse fark, mantıken bu işin olumlu sonuçlanması lazım.
Mevzu 5 milyon değil yaşlı bunak 2 taksit istiyormuş tüm parayı. Alinin işleri belli.Verin lan şunların 5 milyonunu. İş bitince de ana avrat küfredin şu şeref yoksunlarına
O parayi sponsorlar osimhen transferi icin veriyor. Baska transferler söz konusu degil.Zorlamaya gerek yok, siktirsin gitsin Napoli de başkanı da. Gömün o paraları dağ bek,10 no, kaleci, 20-30luk forvete
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu manyağı hiç tanımamışsınız. Gerekirse 2 sene oturtur bedavaya gönderirBir şey diyim mi diğer tüm mevkileri tamamlayıp Eylül'e kadar bekleyelim seve seve verecekler hem de daha ucuza olur.
Bunların anladığı dilden konuşmak lazım.
Osimhen elinden geleni yapsın illa ki çıldıracaklar.