Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün sonunda cuesta , jeler tarzı adamlara kalmayız umarım. Kaleci transferi bitmemesi skandal, forvet işi hala çözülmedi. Osimhen işi oluru yoksa transferlere başlamak lazım. Daha ne kadar sürecek bu iş

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer bu haber de doğruysa, 70-75'e geldiyse fark, mantıken bu işin olumlu sonuçlanması lazım.
Sanmıyorum bence olumsuz sonuçlanacak. Hiç ekstra bir adım atmıyorlar. Teminat istiyorsan o zaman masrafını karşıla yada ne bileyim en azından bir adım atasın 70'e tamam dersin + 3'te şampiyonlar ligi son 16'ya çıkarsın +2 şampiyonluk bonusu falan olsun dersin mesela. 75 garantili sunsak bu sefer de 2 taksit isterim diyecek muhtemelen.

Açıkça belli ki Napoli başkanı işi yokuşa sürüyor. Muhtemelen başta olumlu yaklaştığı ödeme şekline şimdi olumsuz bakıyor. Bizimkilerin iş çözme konusundaki beceriksizlikleri eklenince konu çıkmaza giriyor.

Bu işin altında başka bağlantılar, başka hesaplar olabilir.

Bu deli adam 75 den asagı vermeyecegi belli. 70 ney arkadas. Ver 75 bitir artık ya madem girdik bu işe

Zorlamaya gerek yok, siktirsin gitsin Napoli de başkanı da. Gömün o paraları dağ bek,10 no, kaleci, 20-30luk forvete

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O parayi sponsorlar osimhen transferi icin veriyor. Baska transferler söz konusu degil.

2 taksitle mümkün degil ödeyemeyiz.

Bu manyak da buna diretirse gecmis olsun.

En kötü senaryoya hazirlanmakta fayda var.

Lan cebimizden maaş dahil 125 milyon euro’ya yakın para çıkacak bir de elin itinin ağız kokusunu çekiyoruz 😂 Gerçekten bu nasıl bi akıl tutulması yav.

Bir şey diyim mi diğer tüm mevkileri tamamlayıp Eylül'e kadar bekleyelim seve seve verecekler hem de daha ucuza olur.

Bunların anladığı dilden konuşmak lazım.

Osimhen elinden geleni yapsın illa ki çıldıracaklar.
Bu manyağı hiç tanımamışsınız. Gerekirse 2 sene oturtur bedavaya gönderir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt