Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapsın abi kavukçu herif totoyu mu ortaya koysun kulübün bütün imkanları seferber oldu ne verdiysek kabul etmiyor şeref yoksunu herif
Osimhen kararını versin, gerisi kolay minvalinde açıklamalar yaptı. O açıklamayı yaptıysan, taraftar da ne yapıp edip almanı bekler.

1752263062878.webp

Bu işi anca osimhen çözer başından beridir belli bizimkilerde o beceri yok. Dua edin osimhen yılıp vazgeçmesin

masadan kalkmak da bir seçenek tabiki ama iki tarafın teklifi birbirine bu kadar yakınlaşmışken, 200 mluk bir proje 5 m için iptal olmaz bence. (olmamalı).
Son haberlere göre yakınlaşmamış olay orada uzaklaşmış adamlar ilk başta sıcak baktıkları hatta Araplara bile okey verdikleri 3 taksit yerine şimdi 2 taksit + teminat istiyorlarmış. Yokuşa sürüyorlar. Osimhen ile konuşup gitmeden son yeni bir teklif yapıp dönmek doğru olacaktır belki o zaman onlar düşer biraz süreci uzatmak ve diğer hamleleri ona göre yapmak mantıklı gibi. Ben burada yönetimi eleştirecek bir şeyde bulmuyorum açıkcası teminat garantili istemiş onu da vermişiz pazarlıkta yaklaşmışken karşı taraf tam tersi uzaklaşıyor.

Osimhen kararını versin, gerisi kolay minvalinde açıklamalar yaptı. O açıklamayı yaptıysan, taraftar da ne yapıp edip almanı bekler.
Yapmadı mı abi adam 2 gündür heriflerin her dediğini yapıyor laurintisi dağa mı kaldırsın tehdit mi etsin vermiyor işte adam

Ne yapsın abi kavukçu herif totoyu mu ortaya koysun kulübün bütün imkanları seferber oldu ne verdiysek kabul etmiyor şeref yoksunu herif
Pazarlık ve ikna becerici tam olarak böyle işlerde belli oluyor. Yoksa yoldan geçen birine de 75 milyon ver gidip alır gelir.

adamlar osimhenin ve bizi yıpratmak için sonuna kadar avantajlarını kullanıyorlar.. yalvarmışlar kalmasını istemişler olmamış.. başka takıma satmak istediler olmadı.. sakin kalmak lazım..

Osimhen'in yerinde olsam, madem beni Galatasaray'a satmıyon, o halde hiçbir yere gitmiyorum derim. Tazminat ödememek adına antrenmanlara da çıkarım, tesisin takımın anasını ağlatır huzur keyif bırakmam. Sakatım der oynamam, oynarsam takımı sabote eder, iki sene paramı alır keyfime bakarım. İki sene de sonra da bu hırboya beş kuruş kazandırmadan giderim.

Madem öyle, işte böyle.

Ya gidin Allah için aynı meblağı gyokerese teklif edin olur o iş
O is bundan beter. Ki orda zaten rakip var.

Burda seni isteyen mis gibi oyuncu var ortamiini bilen. Yok oyle alternatif falan bu noktadayken.

Bitecek Osimhen transferi.

Almayın lan seneye 30m imza parasıyla osiyi alırız şerefsiz napoli başını alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt