Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3 gündür orda da noluyor. Bu transfer olmazsa mutlaka bi kelle kopar. Aylardır Osim evet desin gerisi kolay diyen kimdi. Adam çırpınıyor yinede halledemiyonuz. Bu şerefsizlerin böyle olduğunu tüm dünya biliyor. Amaa suç bizdeki size inandık bi bildikleri vardır dedik.

Olmayacak duaya emin demeye çalışıyoruz. Boşuna uzatmanın alemi yok. Ne yazık ki kaybettik

Son haberlere göre yakınlaşmamış olay orada uzaklaşmış adamlar ilk başta sıcak baktıkları hatta Araplara bile okey verdikleri 3 taksit yerine şimdi 2 taksit + teminat istiyorlarmış. Yokuşa sürüyorlar. Osimhen ile konuşup gitmeden son yeni bir teklif yapıp dönmek doğru olacaktır belki o zaman onlar düşer biraz süreci uzatmak ve diğer hamleleri ona göre yapmak mantıklı gibi. Ben burada yönetimi eleştirecek bir şeyde bulmuyorum açıkcası teminat garantili istemiş onu da vermişiz pazarlıkta yaklaşmışken karşı taraf tam tersi uzaklaşıyor.
biz bu dialogu yaparken bu ana kadar çıkan haberlerin doğru olduğunu varsayarak başladık ama konuşmaya. taksit sayısı işi sonradan eklendi.

4 5 degilmiydi taksit neden 2 oldu? 5m€ indirimli gidersen teminati kendin karsila diye adam taksidide 2ye düsürür, okadar basit.

Haluk YÜREKLİ: Abdullah Kavukçu İstanbul’a dönmüyor. Cenaze için gelip tekrar dönme planı vardı ama Osimhen için yapılan pazarlıklar nedeni ile İtalya’da görüşme trafiğine devam edecek. Galatasaray Osimhen transferini bitirmek için çok yoğun çalışıyor.

Yav ne guzel yaziyorsun super fikirmis gibi, Osimhen Araplari reddetip bizi tercih etti napalim satalim mi simdi seni sampiyon yapmis oyuncuyu? Sanki dukkandan mobilya aliyorsun.
Abi olay almak değil ki git teklif yap bunuda osimhene söyle koz olarak kullan ortaya haber sal osimhende napıliye baskı yapsın sıcak müşteriyi kaçırmamak için geri adım atarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt