Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koçun kankası bu adam dese ben size 10 milyon ateşliyim vermeyin yapmayacak aram mı sence
Renkdaş sadece bu transferde olsa eyvallah. Her transferde böyle bu beceriksiz yönetim. Geçen yaz ellerinde 20 milyon ile dolaştılar kimseyi alamadılar, en son ingiltere 2.ligindeki adamı zar zor ikna ettiler. Transfer ikna, pazarlık kabiliyeti gerektirir. Bizimkiler bu konuda dünyanın en kötü yönetimi olabilir

verin teklifi dönün, kimse almıyor osimheni, biz almazsak onlar da transfer yapamaz. mecbur kabul edecekler.
olmazsa da olmaz, dünyanın sonu değil.

bi herif mankafa ise onun inadını kıramazsınız adamın suyuna gideceğiz 4 taksiti de kabul etmiyosa artık yapacak bişey yok maaşını ödesin boşu boşuna

Abdullah Kavukçu lobiye inip odasına terlik istedi arkadaşlar sakin olun

Haluk YÜREKLİ: Abdullah Kavukçu İstanbul’a dönmüyor. Cenaze için gelip tekrar dönme planı vardı ama Osimhen için yapılan pazarlıklar nedeni ile İtalya’da görüşme trafiğine devam edecek. Galatasaray Osimhen transferini bitirmek için çok yoğun çalışıyor.
Yonetimi iyi calisiyor diye "kusursuz surec geciriliyor" gibisinden bakamam kusra bakmasin kimse.

Adamlar basindan beri 75 diyor zaten. Aksamustu 70 olayina da sasirmistim ne alaka 5 eksik diye. Bahanesi oluyor isi uzatmanin.

Bas bitir iste.

Madem bu kadar acildin, bu noktalara geldin 2 ay once fantazi iken... Ha 70 ha 75 yani

kavukçu bir daha türkiyeye dönmesin bu iş olmazsa gitsin milanoda simitçi açsın

Kavukçunun uçağı herşekilde karşılanmalı, Osimli gelirse başka, gelmezse başka. Osim olmadan gelirse ya gelmeden istifasını vercek, yada alıp gelcek.

Sporting- Gyokeres- Arsenal
Napoli- Osimhen- Galatasaray

bir türlü bitmek bilmiyor bu 2 süreç. Napoli başkanı işi yokuşa sürüyor beklenecek. Osimhen ile görüşülecek onunla birlikte yürüteceksin süreci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt