Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 yaşında futbolcu ne kadar Galatasaray aşığı da olsa, bizim için yanıp tutuşsa da bir premier lig takımı gider bonservisini verir alır. Biz de arkasından bakarız. Adam bizim için bu yaşta kariyerini hiç edecek değil ya. Napoli’ye rest çekecek Galatasaray’a satmazsanız futbolu bırakırım, oynamam diyecek…

Şu dönem aldık aldık bir daha zor.

Sporting- Gyokeres- Arsenal
Napoli- Osimhen- Galatasaray bir türlü bitmek bilmiyor bu 2 süreç. Napoli başkanı işi yokuşa sürüyor beklenecek. Osimhen ile görüşülecek onunla birlikte yürüteceksin süreci.
Bence sporting -gyokeres -arsenal cok daha kanser bir surec bu arada.

Burda para konusu haricindeki her koz bizde

hafta sonumuz zehir oldu yine

tskler gs

tahminimce 75 teminatlı 4 taksit teklif edeceğiz bunuda kabul etmezse yapacak bişey yoktur önümüze bakarız yapılacak herşey yapılmış olur

"Osimhen kalmak istesin, biz gereğini yaparız."
Bu cümleler birebir kuruldu mu tam emin değilim ama yönetimin söylemlerinde verdiği intiba bu.
Devam etmesini isteriz ama mali şartlarını karşılamamız zor, elimizden geleni yapacağız minvalinde mesajlar verilmeliydi.
Bu saatten sonra Osi bitmezse kendilerini bitirecekler. Bu derece zor bir transferde beklentileri çok gereksiz yükselttiler. İnşallah sonu iyi biter.

"Osimhen kalmak istesin, biz gereğini yaparız."
Bu cümleler birebir kuruldu mu tam emin değilim ama yönetimin söylemlerinde verdiği intiba bu.
Devam etmesini isteriz ama mali şartlarını karşılamamız zor, elimizden geleni yapacağız minvalinde mesajlar verilmeliydi.
Bu saatten sonra Osi bitmezse kendilerini bitirecekler. Bu derece zor bir transferde beklentileri çok gereksiz yükselttiler. İnşallah sonu iyi biter.
Her zaman diyorum o laflar kuru sıkıydı. Oshimenin bizi tercih edeceği planlarında yoktu.

Söylemlerimize dikkat edelim arkadaşlar

Osimheni bir şekilde alacaz bence ama normalinden daha zor şartlarla bize gelecek hayırlısı olsun diyelim

Sayin Abdullah Kavukcu...

"Isterse parasi hazir" cumlesini kurup, 3 gundur noktayi koyamamak eksi yazar.

Allaha cok sukur hatipoglu bu ortamlarda degil tabide.

Erden Timur 2.5 saate halletmisti. 3 gun uzatilmaz bitirmeye gittigin is.. ivir zivir konulaei onceden halleder, noktalamaya gidersin...

Osimhen'i TOP 20 takımdan biri alacak olsa Nisan'da alırdı o iş yaş. Ne 70-75 veren var ne de +10 maaş.

Araplara gidecek olsa Osimhen 1 ay önce giderdi, yeter ki dik dursun.

Napoli bizden daha muhtaç.

Bana mantikli gelmiyor ama yav

Zaten 75 telaffuz ediliyordu.70 nereden cikti bizimkilerden onu ilk anlamadim.

IKincisi 15 dkda hallolacak bir konu 5 milyon. Zaten pesinat verecegiz, teminatta o 5 m farkin gecmesine de gerek yok.

Cok findik fistik bir olay gibi bakiyorum.

Ama bu tur soylemlerle uzamasi isin epey bayil yani. Here we go yerine bu tivitin atilmasi sacma.
70 şöyle oldu teminat masraflı olduğu için illa teminat istiyorsanız teminatı verelim ama o zaman teminat masrafına da ortak olun diye indirim istendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt