Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun yönetimde değil bence üstat. Et de olsa sonuç değişmezdi. karşı tarafta sorunlu bi başkan var. 70+ teminat verildi. yönetim 5 kırdı fiyatta. kırmadan 75 teminat verse yine bi sorun çıkarırdı bu herif emin ol.

2 taksit istiyor sanırım. kabul edelim 2 taksiti. tek kalemde ister

bu tür durumlarda futbolcuyu koruyan kurallar gelmesi lazım.

köle muamelesi yapıyorlar oyuncuya resmen kariyer baltalamadır bu durum.
Anliyorum dediginide ne bileyim garip geliyor yav.

Bu teminat isinde toplantida soyle kalkilmiyor mu mesela " sayin kavukcu, 75 toplami teminatla getirin hu is bitsin" yazilan cizilen bu.

Biz kafamiza gore 70e indirip.teklif etmemiz garibime giden kisim. O 5 teminatin onun bunun bize maliyetiyse 75 + 5 teminat bedellerine gelecek bize transfer. Bahsi gecen detay cok sacma ufak kaciyor.

Cuestaya 8 bayildik yani. Napolide orda ne sorun cikarabilirdi onu anlamis degilim tam olarak

Ama dedigine katilmiyor degilim, futbolcuyu koruyan savunan bir seyler olmali kesinlikle

Yarin yeniden gorusecekler o vakit.

bu iş yarın biter taksit olayında 2 diye tutturmazlarsa he eğer hala 2 derlerse direkt alternatiflere gitsinler

Parası hazır demek nakit 75 hazır demek değil ki? Tr futbol tarihinin en pahalı transferinin(Orkun 30m) 2.5 katı maliyetin altına giriliyor ne kadar absürd bir işin peşinden koştuğumuz farkında değil millet. Ben Osimheni kullanarak 60lara kadar pazarlık yaparız diye düşünüyodum yani şu saatten sonra transfer olmazsa yönetimi suçlamam zaten yapacaklarını yapmışlar.

Açıkçası en başında 5 taksitli teklif kabul edildi haberlerine şaşırmıştım

Pazarlık yapılacak adam var yapılmayacak adam var.. Boş dönmemeliler.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Napoli taraftarıyla ortak tag çalışmalarına girelim İtalya'da da öncülük ederiz bu konuda tecrübeliyiz.

Bankaya gidip ev icin kredi aldigin zaman faizi evin satis fiyatindan düsebiliyormusun?
Aynı olay değil burada zaten sözleşme imzalayıp bir garanti veriyorken normalde istenmeyen ekstra bir teminat yani ekstra bir maliyet getiriyor o zaman ona göre bir indirim yapman gerekir. Yine aynı örnek değil ama Napoli, Uçak bileti alıyor sağlık sigortalı, bagaj kaybı için sigorta istiyor ama bunun maliyetini karşılamak istemiyor gibi düşün.

Napoli baskani sikintili herif diyorsunuz - peki tamam

75 i biz neye gore 70 e dusurerek koyuyoruz masaya. Adam madem kafadan kontak.

Adamlarin sartini koy, ona bahane bulurlarsa o zaman rest cek ona varim..

Serbest kalma bedeli 75 ve adamlar bunu istiyor. Ki Osimhen 75 e verilecek oyuncu değil. Sanırım ayın 15ine kadar bu madde geçerli.. adamlar 100 çekecek.. Gücün yetmiyorsa boşuna yorma milleti.
Yav zaten adamlar 80 e mi ne aldı Lille den. Ayın 15 i geçsin 150 milyon isterler bakın görürsünüz.Zaten 130 milyondu biz kiralık sözleşme yaparken +1 yıl için 75 e düştüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt