Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yonetimi bir yandan tebrik ederken sadece HERKES napoliye gidiyorlar diye medyada haber yaptiktan sonratabiki o bunlardan daha başarılı idi
ama şu süreçte yönetim bence elinden geleni deniyor gibi geliyor bana
normalde osimheni 75 milyona alamayız deseler mart ayında kim ne diyebilirdi
itn işi bu bilerek nakiti fazla al bunlarda para var demiştir diğer transferlerde nakit akışımız düşük kalsın diyeKokuyu aldınız mı
Napoli bize satmamak için kimden talimat aldıysa imkansız şeyler istiyordu.. taraftarda yönetime bileniyordu osimhenden cekilecegimizi sandı napoli..
bu teklif oyunlarını bozdu
26. sampiyonlugun habercisi derim ben bu duruma
kaleci free çözmeye çalışıcaz diğer mevkilere transfer gidenlere göre şekillenecektir zaten frankowski'ye de ciddi yatırım yapıldı satışı beklenecektirNakiti gömüyoruz kaleci ne olacak sağ bek ne olacak off offff
Acayip amatörce hareketler. Direk kucaklarına oturdukYa bu şeref yoksunu başkanları bu teklifi de reddedecek. Çünkü anlaşma masasında gücü eline geçirdi.
Sirf transfer olmasin diye arkaplandan 20m € ateslemistir bu.Kokuyu aldınız mı
Napoli bize satmamak için kimden talimat aldıysa imkansız şeyler istiyordu.. taraftarda yönetime bileniyordu osimhenden cekilecegimizi sandı napoli..
bu teklif oyunlarını bozdu
26. sampiyonlugun habercisi derim ben bu duruma
Biz 40'ı nasıl peşin veriyoruz ben biraz buradayım. İyi bir kaç sponsorluk şart tek temennim açılım muhabbeti ayağına Fb'ye olan Chobani sponsorluğu gibi bir sponsorluğun olmaması Osimhen için bile değmez bu her şeyin bir çizgisi vardır. Onun dışında Napoli'ye istediğini vermişiz resmen. Gökhan Dinç'in kaynakları artık hiç iyi değil belli ki biraz önce teminatı vermiyor Özbek Kavukçu'ya TR'ye dön dedi diye söyledi kendisi.