Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al hilalle anlaşalım da taksitle alsınlar da herifi bize versinler bari.
Yada osimhen oraya gitsin 1 ay sonra yapamadım diyip ülkeyi terketsin.
Teminatı da araplara çakmış oluruz.

uzadıkça napoli başkanı başka bir şey isteyecek ya da fiyatı arttıracak adam gece dağılınca teklif yapıyoruz ertesi gün reddediyor, beceri sıfır

Biz 40'ı nasıl peşin veriyoruz ben biraz buradayım. İyi bir kaç sponsorluk şart tek temennim açılım muhabbeti ayağına Fb'ye olan Chobani sponsorluğu gibi bir sponsorluğun olmaması Osimhen için bile değmez bu her şeyin bir çizgisi vardır. Onun dışında Napoli'ye istediğini vermişiz resmen. Gökhan Dinç'in kaynakları artık hiç iyi değil belli ki biraz önce teminatı vermiyor Özbek Kavukçu'ya TR'ye dön dedi diye söyledi kendisi.

tabiki o bunlardan daha başarılı idi

ama şu süreçte yönetim bence elinden geleni deniyor gibi geliyor bana

normalde osimheni 75 milyona alamayız deseler mart ayında kim ne diyebilirdi
Benim yonetimi bir yandan tebrik ederken sadece HERKES napoliye gidiyorlar diye medyada haber yaptiktan sonra

Masada bu tur puruzlerin konusulmasi bana cok abes geliyor. Oncesinden bu diyaloglar yapilir (gerekirse sadece gardi gider oraya milleti uyandirmadan) . Ama yoneticin sportif asbaskanin gittimi kisa surede bitmeli.

Hatipoglu ile gecen sezon inanilmaz sacmalik yasadik cunku.

Yoksa surda yonetimi(daha dogrusu yonetimi degil baskani diyebilirim. 40 M masaya vurmaya ok demesi takdirliktir). Baskani elestirdigim konular transfer degil projeler vs.

Geri kalanlari hic sevmiyorum ama

Kokuyu aldınız mı ;)

Napoli bize satmamak için kimden talimat aldıysa imkansız şeyler istiyordu.. taraftarda yönetime bileniyordu osimhenden cekilecegimizi sandı napoli..

bu teklif oyunlarını bozdu

26. sampiyonlugun habercisi derim ben bu duruma
itn işi bu bilerek nakiti fazla al bunlarda para var demiştir diğer transferlerde nakit akışımız düşük kalsın diye

Kokuyu aldınız mı ;)

Napoli bize satmamak için kimden talimat aldıysa imkansız şeyler istiyordu.. taraftarda yönetime bileniyordu osimhenden cekilecegimizi sandı napoli..

bu teklif oyunlarını bozdu

26. sampiyonlugun habercisi derim ben bu duruma
Sirf transfer olmasin diye arkaplandan 20m € ateslemistir bu.

Bankalar Birliği'nden çıkış yine başka bahara kaldı bence böylelikle :D

Biz 40'ı nasıl peşin veriyoruz ben biraz buradayım. İyi bir kaç sponsorluk şart tek temennim açılım muhabbeti ayağına Fb'ye olan Chobani sponsorluğu gibi bir sponsorluğun olmaması Osimhen için bile değmez bu her şeyin bir çizgisi vardır. Onun dışında Napoli'ye istediğini vermişiz resmen. Gökhan Dinç'in kaynakları artık hiç iyi değil belli ki biraz önce teminatı vermiyor Özbek Kavukçu'ya TR'ye dön dedi diye söyledi kendisi.

Bizim zaten sezon başında dahi başkanın dediğine göre 30 milyon bütçemiz vardı transferler için. Bizim taksit sayısını yüksek tutmak istememizin sebebi limit dahilinde rahat hareket edebilmek. Paramız yok değil, paramız var ama bunu iyi organize edip diğer transferlere de alan bırakmak istiyoruz. 40m€ nakit masaya koyabilelim bir zahmet zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt