Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi olmayabilir, çok para ve alınmasını istemeyen çok kişi ve takım var. Ancak Kerem gibi bir topçu 12 gibi komik bir rakama bırakıldı ya.. işte bu kerizliğe yanarım..
mevcut yönetim

Boey'i 17 ye bırakıyordu - Erden Timur 30 kopardı
Keremi 12 ye bıraktı SON GÜN - hem de BENFICA 'ya (hiç Gedson süreci yaşamamışız gibi geçmişte)
BAY'ı isteseler sen düşün - ya da yunus'u

olayın sosyal medya yangını ile ne alakası var piyasada santrafor kıtlığı var bugün sorloth'u almaya kalksan bile 40lık olacaksın maaşı ile birlikte daha genç ve tutmuş bi osimhen'e 75 verilebbilir

Halukla beraber ayrıldı mı acaba

O gittiginden beri yok
Canlı yayında kavga ettiler,sonrası Haluk'un kızının düğününe gitmedi Gökhan ve ipler koptu! Tabii bu ekranda görünen, gösterilen! Haluk parayı bulup Seten'in ekibine gidince "dostluk" bozuldu. Gökhan da BJK menşeli biri olduğu için bizim camiaya uzak, dolayısıyla söyledikleri yorumdan ibaret.

Türk Futbol tarihinin en büyük transferi, kolay olacağını düşünmemek gerekir. Konuşulan bonservis hiç gündeme gelmemiş ütopik meblağlar, biraz sabır, buradan dönmez zaten.

Bu arada Napoli kendi ayağına sıkıyor bu durumu gören çoğu futbolcu bu takıma gitmek istemez

40 milyon hikaye bence. İtalyadan yalan haber yaptırıp karşı tarafta taraftar yıpranması amaçlıyoruz.

Masadan kalkmak lazım bu itlere inat
Gitsin arapları yalasınlar
yok yav son teklif artık her isteği karşılıyor.

burdan itibaren gak guk yaparlarsa o zaman bende kalkalım derim. (çünkü 2 haftaya "tamam gelin " derler)

ama o işinde şu dezavantajı - osimhen harcama işleri hallolmadan / belli olamdan başka transferleri hesaplayamıyor planlayamıyor yönetim.(nedense)

bu kdar keyifli değilsindir yav :D
Vallahi o kadar keyifli takip ediyorum ki anlatamam. Gram stres yok. Öyle ya da böyle herkesin istediği olacak bu transferde, başka çıkış kapısı görmüyorum ben. Herkes kendi çıkarı için uzattıkça uzatıyor. Birisi pes ettiği an noktalanacak

Gerekirse çekilsin geri Galatasaray. Osimhen çark etmediği sürece en kötü Eylül’de seve seve verecekler. Bizimkiler baskıyla fazla yükselttiler işi, taksitli olursa olur olmazsa bırakıyoruz deselerdi keşke

Bu rakamları yönetim bilmiyor mu ? Besiktas bile iki oyuncu icin 45 milyon Euro bonservis ödedi.
Osimhen Galatasaray'da kalacağım diyorsa ne yapıp ne edip bonservisini alacaksın yada o koltukta oturmayacaksın. Benim icin bu kadar basit acikcasi.
Beşiktaş 40 milyon peşin para vermediği için sülalesi rahat modunda seneye ödeme garantisi verebilir. Sen daha 1 ay önce 28 yaşında bir starı ücret ödemeden alıp geldin.

Yönetim bunları bilmiyor mu die sordun. Bildiği için 20 peşinat koyuyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt