Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.375
- 101.595
- 5.238
salak salak paylaşımlar. Elindeki kullanmadığın yabancıları çıkarsan buna verilecek bonservisi geçer hem de maaş bütçesi açılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 a vermezse kaçırır bu fırsatı kimse o kadar yüklü peşinatla gelmez ancak psg madrid gibi kulüpler o parayı basıp alabilir Arap kulübüne peşinatsız 3 taksiye veriyorlardıbugün bi habere denk geldim, istediği transferlerle ilgili gelişme olmadığı için conte bırakıyormuş. napoli başkanı da ikna etmiş, satışlardan gelecek paralarla gerekli takviyeleri yapacaz vs.
para sıkıntısı var belli ki Napoli de de. Peşinat ne kdr yüksek olursa kabul etme ihtimalleri o kdr yüksek olur bu yüzden. 40 yeterli bir peşinat mı bekleyip görecez
Ne yazık ki hiç edecekler eldeki değerleri.. olması gereken napolinin yaptığıdır. Kendi topçumuzu kendimiz değersizleştiriyoruz. Orkun tdye dünyanın gözü önünde oç dedi, adamlar yine de 30 aldılar..mevcut yönetim
Boey'i 17 ye bırakıyordu - Erden Timur 30 kopardı
Keremi 12 ye bıraktı SON GÜN - hem de BENFICA 'ya (hiç Gedson süreci yaşamamışız gibi geçmişte)
BAY'ı isteseler sen düşün - ya da yunus'u
Teknik olarak mümkün olsa bu iletiye 10 ilke verirdim..mevcut yönetim
Boey'i 17 ye bırakıyordu - Erden Timur 30 kopardı
Keremi 12 ye bıraktı SON GÜN - hem de BENFICA 'ya (hiç Gedson süreci yaşamamışız gibi geçmişte)
BAY'ı isteseler sen düşün - ya da yunus'u
taraftar muhabbeti yaptığı sürece 0 sıkıntı.Bu erinç kadar saçma bir herif gs medyasına az gelmiştir. O süper zekanı kendine sakla gereksiz adam
Al hilale satın 15 de ben vereyim bile demiştir şerefsiz herifBu Napoli nin tavırlarında, koçun bir müdahalesi var belli ki, Al Hilal e verme cabasının ardında bence sadece Arapların kara kaşı kara gözü yok gibime geliyor.
Sırf o herif yüzünden izleyesim gelmiyor. İtici, kasıntı bir tipO programda en az toptan anlayan pirinç
Biz 2 aydir Osimhen'i beklemiyor muyuz ?Abi inanamıyom yönetime laf edenlere
Herifler şartları daha ne kadar zorlayabilir
Şu oluşturduğunuz sallamasyon ve panik havasıyla herifleri hataya itmekten başka ne yaparsınız
He onlar her türlü bildikleri doğruları uygulamalı orası ayrı ama ne yapsın adamlar ne istiyonuz
Resmen Napoli'nin nşa 50'ye falan güç bela satacağı durumdan nerelere geldik