Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreç baştan sona kötü yönetildi. Sene içinde üstüne basa basa parası hazır vs dendi, adamlar anladı istekli olduklarını, sonra adamlar ok demeden italyaya gittin davul zurna, gerektiğinde rest çekip masadan kalkmayı bilmezsen uğraştırırlar. Muhtemelen son teklifi de reddedecekler. Sn başı teklif arttırsan adamların eline düştüğünü anlarlar

Afedersin s.cam El Kol Hilal'ine

Adamı hasta etme ulan İT

yav zaten herkes gergin gidip eski twiti yeni gibi giriyor lavuk sövüp banlatacam 1 hafta kendimi şimdi

bugün bi habere denk geldim, istediği transferlerle ilgili gelişme olmadığı için conte bırakıyormuş. napoli başkanı da ikna etmiş, satışlardan gelecek paralarla gerekli takviyeleri yapacaz vs.

para sıkıntısı var belli ki Napoli de de. Peşinat ne kdr yüksek olursa kabul etme ihtimalleri o kdr yüksek olur bu yüzden. 40 yeterli bir peşinat mı bekleyip görecez
40 a vermezse kaçırır bu fırsatı kimse o kadar yüklü peşinatla gelmez ancak psg madrid gibi kulüpler o parayı basıp alabilir Arap kulübüne peşinatsız 3 taksiye veriyorlardı

mevcut yönetim

Boey'i 17 ye bırakıyordu - Erden Timur 30 kopardı
Keremi 12 ye bıraktı SON GÜN - hem de BENFICA 'ya (hiç Gedson süreci yaşamamışız gibi geçmişte)
BAY'ı isteseler sen düşün - ya da yunus'u
Ne yazık ki hiç edecekler eldeki değerleri.. olması gereken napolinin yaptığıdır. Kendi topçumuzu kendimiz değersizleştiriyoruz. Orkun tdye dünyanın gözü önünde oç dedi, adamlar yine de 30 aldılar..

Yönetim’i elestirecegim konu yine davul zurna esliginde görüsmeler yapilmasi

Onun disinda osimhen transferinde elestirmek dogru degil bence

Karsi da manyak bir adam var

Yönetime laf edip, ortalığı yangın yerine çeviren taraftar tam olarak Galatasaraylı olmamıştır. Her habere inanıp buraları bok çukuruna çevirmeye hakkınız yok.

Bu Napoli nin tavırlarında, koçun bir müdahalesi var belli ki, Al Hilal e verme cabasının ardında bence sadece Arapların kara kaşı kara gözü yok gibime geliyor.

mevcut yönetim

Boey'i 17 ye bırakıyordu - Erden Timur 30 kopardı
Keremi 12 ye bıraktı SON GÜN - hem de BENFICA 'ya (hiç Gedson süreci yaşamamışız gibi geçmişte)
BAY'ı isteseler sen düşün - ya da yunus'u
Teknik olarak mümkün olsa bu iletiye 10 ilke verirdim..

Bu erinç kadar saçma bir herif gs medyasına az gelmiştir. O süper zekanı kendine sakla gereksiz adam
taraftar muhabbeti yaptığı sürece 0 sıkıntı.

o noktada OK ler gayet.

ama trasnfer muhabbetine girdiklerinde berbat. Goretzka olayıda salıp 5 ay uzattı konuyu mesela.

Bu di marzio yavşağının babası, o lavuk başkanın çocukluk arkadaşıymış. Kesin bilerek yapıyor bu haberleri

Taraftar yamyamlık yapmasın iki dakka. Osimhen biraz dişini sıksın sürecin sonundayız. Yönetim de sakinleştirici bir açıklama çakıp diğer işlerine baksın yapılacak bir sürü başka transfer var

Bakalım tüm planları altüst olan Napoli önümüzdeki ay kapımızı çalıyor mu çalmıyor mu

Abi inanamıyom yönetime laf edenlere

Herifler şartları daha ne kadar zorlayabilir

Şu oluşturduğunuz sallamasyon ve panik havasıyla herifleri hataya itmekten başka ne yaparsınız

He onlar her türlü bildikleri doğruları uygulamalı orası ayrı ama ne yapsın adamlar ne istiyonuz

Resmen Napoli'nin nşa 50'ye falan güç bela satacağı durumdan nerelere geldik
Biz 2 aydir Osimhen'i beklemiyor muyuz ?
Sen Doue ve Zalewski transfer süreçlerini gecen sene takip etmedin mi ?
Yonetim bu saatten sonra Osimhen'i alıp gelecek; şartları zorladık hikayeleri falan kimsenin umrunda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt