Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani 3 senedir negatif basıp

başarılı olay olsa bile sürekli başkalarına pay cıkarmak normal mi oluyor?

3 senedir başarılı diye övebilirim destekledigim adamları

sen 3 senedir yanılıyorsun ama aynı yanlışı ısrarla sürdürüyorsun

her yönetim %100 başarılı mı oluyor her hamlesinde
Bu başarı son seçimden sonraki yönetimin eseri değil bir mirası sürdürüyorlar diyorum sadece. Verdikleri sözleri zamanında tutsunlar, futbolun başına becerikli adam oturtsunlar, tff ve organize kötülüğe bizi ezdirmesinler o zaman başarılı olurlar ve alkışlarız, üstüne bir sürü yanlış transfer için onca parayı çöpe attılar bu 1 senede. Sadece tabelaya bakıp olayı analiz etmek yüzeysel bir bakış açısıdır. İşi derinlemesine analiz edince bizim yönetim bir çok konuda beceriksiz net şekilde

F25503E9-75C7-466E-8D64-85928341773A.webp

40 m peşinatı 50 cent olarak şöyle ödemek lazım

3 günde muazzam arttırdık teklifi

Manyağın tekiyle karşı karşıyayız, bunu yapan tamamını peşin de verir diyerek yine reddedebilir

130 milyon bütçe
Sermayeden gelecek 85 milyonun ne kadarı harcama limitine ekleniyor?

Bana kalırsa gyökeres de asla osimhen seviyesinde değil ille de osimhen

Niye yasaklamıyoruz ki

Adamlar bilerek yalan yazıp etkileşim kovalıyor bari buna biz katkı sunmayalım
Ben burayi takip edenleri onu bildigini zannediyorum/dusunuyorum ama ara sira hatirlatiyorum yine. Boyle bir kac hesap var hepsi birbirinin kopyasi, biri ne yazarsa digeri de pesinden ayni seyi paylasiyor. Daha bir dogru tweetlerini gormedim ama yine burada gorunce uyarayim dedim.

Bu başarı şu son seçimden sonraki yönetimin eseri değil bir mirası sğrdürüyorlar diyorum sadece. Verdikleri sözleri zamanında tutsunlar, futbolun başına becerikli adam oturtsunlar, tff ve organize kötülüğe bizi ezdirmesinler o zaman başarılı olurlar ve alkışlarız, üstüne bir sürü yanlış transfer için onca parayı çöpe attılar bu 1 senede. Sadece tabelaya bakıp olayı analiz etmek yüzeysel bir bakış açısıdır. İşin derinlemesine analiz edince bizşm yönetim bir çok konuda beceriksiz net şekilde
sonuc olarak 3 şampiyonluk

rekor gelirler

transfer dönemı acılmadan sane gibi büyük transfer

hayal edilemeyecek 75 mılyona oyuncu alınması

bunlar senin icinde ufak bi pozitif hava yaratmıyor mu?

Galatasaray SK yönetime rağmen şampiyon oluyor. Sezon içinde şikeci rakibin çatır çatır ittirildiğini ve cebinden para ödememek için susan insanlar tarafından yönetildiğimizi unutuyorsunuz. Sonra aynı herif utanmadan arlanmadan kolombiyalı 100 bin euroluk adamı 8 milyon Euro'ya Galatasaray'a getirdi. Keza takımında 300-500 bine oynayan Sallai adlı herife 2.5 milyon maaş verdiler vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt