Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ✅
Cumartesi pazar kutlarız ama pazartesi acil Maignan ve Lucumi yangını başlamalı.

Adamlar 40+35 olarak 75i iki taksit istiyor

Sen 40+17,5 tan iki taksit verelim diyorsun

Sorun burda olmalı.

40 okey ama kalanı tekte istiyorlar heralde
çok saçma ama ya 3 hafta önce bile değil AlHilal 3 taksite OK diyenler masada bir tek biz varken bunu ortaya sürmeleri bana mantıksız geliyor

40 peşin 2 taksit aşırı iyi bir teklif onlar adına.

Transferde geçen sene rezil kepaze işler yapılmış olsa da Galatasaray'ın yönetimi söylenildiği gibi zayıf olsa 3 sene üst üste şampiyon olamazdın, o kadar da değil artık. Dursun Başkan'ın olduğu yerde kibir abidesi Ali Koç esas duruşa geçer.
Aynen o yüzden adamlar istediği yabancı hakemi senin stadında oynanan maça getirdi elini kolunu sallaya

Osimhen transferi gerçekleşirse bankalar birliğinden planlanan zamanda çıkacağımızı düşünmüyorum.

Peşin konacak para sermaye artırımından gelecek olan ve bankalar birliğinden çıkmak için ayrılacak olan para muhtemelen.

Yoksa kasada nakit 40 milyon euro olması mümkün değil

40 + 17.5 + 17.5 teklifini geri çekelim göt gibi kalsınlar

Feci dumur olurlar. Yarın 50'ye alırız bu taktiklen

cuestayı soktuklarında laf ediyorsun

osimhen transferi şamp hamlesi oluyor orda hakkını veriyor musun?
Tartışmanın anlamı yok onlar kişisel olarak nefret etmişler bir şey doğru yaptıklarında onu görmezden gelir yine eleştiri yada hakaret eder. Yapacak bir şey yok. Boşuna tartışmaya gerek yok. Bu konuda nötr bakmıyorlar.

Ulan laurentis tam rabiout'un anasına layık bir şıllık çocuğu imişsin.

Kafadan limit buna izin vermiyor zaten yav.
Sane için 9 +3 milyon sadakat primi verdik. 12 milyonunu çık. 118 milyona hem osimhene 40 milyon cash ver hem osimhene 15 maaş ver.

Ödemeler istediği gibi sponsorlarla olsun bu durumu bonservise yansıtamazsın. Sen sponsoru kulübe girdi gösterirsin limitten de çıktı gösterirsin. Bunun da belirli bir periyodu var.

Girdiyi göstersen de bu döneme yansımanma ihtimali de var.

Hem maaş hem vergiler hem diğer giderler hemde borç ve faizi dahil tüm giderler bu limite giriyor.

BB ödemesini öz kaynaklarınla yatıysan limitten düşüyor misal.
Sonucta para var stad geliri, mazacilik sponsor gelirleri. Gecen sezon en fazla kazandigimiz sezon oldu galiba ve bu sezon sponsor geliri dahada artiyor. Florya dan gelecek para. Sonra bankalar birliginden cikiyon. Elimiz rahat yani.

Bütün bunlar bir yana - hzır bir durgunluk var tivit mivit sallayanda yok.

Florya ne oldu ? 1 yıllık yetki sonuna geldik mi (hatırlamıyorum kongre ne zaman yapılmıştı geçen sene - benim aklımda temmuz başı kalmıştı ama)

resmi açıklama vs gelmedi - yetki süresi bittiyse konuşulan format iptal mi oldu mesela ?

Bakın şimdilik aslan başkan huaa falan diyolar Napoli taraftarı ama şu teklifi bile kabul etmeyince bam diye tüm teklifleri geri çekersek bir hafta içinde Napoli sokaklarında linç ederler adamı. Şampiyon olmuşlar hocalarına söz verip tutmuşlar doğru düzgün transfer yapamıyolar orada ciddi bi panik var. Osimhen güven vermiyorsa bilemem ama aksi takdirde süreç lehimize bi güzel osurtalım çakalı

Tartışmanın anlamı yok onlar kişisel olarak nefret etmişler bir şey doğru yaptıklarında onu görmezden gelir yine eleştiri yada hakaret eder. Yapacak bir şey yok. Boşuna tartışmaya gerek yok. Bu konuda nötr bakmıyorlar.
ben de bu kinin sebebini merak ediyorum işte

misal ben burda dursun yalayıp 3 sene samp olamasak

bu adamlar her olayda beni alıntılayıp linc edecek

ama burda 3 sene başarılı olmasına ragmen 3 senedir haterlık yapıyor

biz laf edince dursun yalamış oluyoruz

yarın dursun bi hata yapsa yine ben eleştirecegim ama bu adamlar olumlu bi durumda bile eleştiriyor

erden timuruda maske olarak kullanıp gelen tepkiyi minimize etmeye calısıyorlar biz erden düşmanı degiliz ki. erdenin oldugu dönem benim soyadım timurdu misal adama burda mehdi yazıyordum

Son düzenleme:
ee onun transfer dönemlerınıde yaşadık burda son dk alındı adamlar

o transferleride gardi yaptı

o zamanda salladın mı erdene merak ediyorum
Ndombele mevzusunda gayet de salladım, her yaptığı doğru demiyoruz zaten. Aynı lafı tekrar söyleyeyim sana, birine başarılı diyebilmek için başarı ve başarısızlıkları topladığında başarılar ağır basmalı yoksa her insan arada sırada başarısız işlere imza atabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt