- 20 Eylül 2009
- 19.051
- 17.601
- 2.773
Ben osimhen transferinden soğudum. Osimhenden değil. Olmasa üzülmem modundayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O tesisi yarım şekilde ve çok geç yapınca ve 2 senedir bb'den çıkamayınca yaptığın zaman övgü alamıyorsun işte. O sahaları yapmak için futbol yöneticiliğini birilerine ipotekleyince övgü alamıyorsun işte.Belki Erden Timur ayrılış süreci yüzünden belki siyasi yakınlıklar yüzünden bir nefretleri var. Eleştirilecek konularda eleştiriliyor mesela A takım tesisleri verilen tarihlerde yapılmadı haklı olarak eleştirildi yada misal ara ara forumda soruyorum Alt yapı tesislerinin inşaatı başlandı mı? Haziran'da başlanacaktı ne durumda bu eleştirilmeli mesela. Lakin yeri geldiğinde de geçte olsa uzun yıllar sonra bu takıma nihayet modern bir A takım tesisi kazandırılmış bunun içinde bir iyi yapmış demek lazım diye düşünüyorum ama farklı düşününce yaftalanıyorsun hemen.
Sommer olacak gibi geliyor bana eğer Ter Stegen hala TR'yi düşünmüyorsa ama bu gün yabancı basında ona da TD'si sen 1. kalecimiz değilsin artık demiş. Bu şu demek DK'da olmak istiyorsan oynayacağın bir takım bul kendine demek aslında.Maignan gelmez zaten ama kiralik Ter Stegen falan olabilir bu saatten sonra.
Su Osimhen'i bir alak once.
ismi geçen oyuncular doğru ise fener iyi adamlar getiriyor.Ben osimhen transferinden soğudum. Osimhenden değil. Olmasa üzülmem modundayim

O işi unut.kaleci, sag bek stoper falan diyorlar, ama kimse orta saha demiyor kafayini mi yediniz ula? 50 maci Lemina-Torreira-Sara mi goturecekmis?
bisey eleştirilecekse zorlamadıkları için değil fazla zorladıkları için eleştirilebilir zatenOsi süreci için yönetimi eleştirecek bir şey yok mesela olumsuz olsa bile. çünkü görüyoruz ki sınırlarımızı baya baya zorladık
keza sane transferinde de gayet iyi yönettiler
Ilkay gelse yine iyi.O işi unut.
Sara satılmaz bir de Ilkay gelirse 6 - 8 - 10 pozisyonları 4 oyuncu arasında döner. Arada Kaan da katılır
biz de diyoruz kiO tesisi yarım şekilde ve çok geç yapınca ve 2 senedir bb'den çıkamayınca yaptığın zaman övgü alamıyorsun işte. O sahaları yapmak için futbol yöneticiliğini birilerine ipotekleyince övgü alamıyorsun işte.
Osimhen gelirse kalede 1 sene günay'a okeyim, sağ bekte kaan ayhana tahammülüm yok ama malesef. Jelert'in bile şans bulmasına okeyim. Sezon sonunda da aynı şekilde düşünüyordum fikrim değişmedi.Geçen sene bitiminde bazı kişiler osimhen gelsin ben başka transfer olmasin razıyım diyorlardı.. Aynı fikirdeler mi merak ediyorum..
Osimhen bence bir şekilde gelecek artık üstüne sane gibi bir oyuncu aldın ama hala kaleci,stoper,sağ bek,orta sahaya alternatif bir oyuncu kesin lazım...Düşünün yani osimhen dışında transfere gerek yok olayının sacmaligini
etkili konusamiyor yav. cok miy miy konusuyor. ligi bitirmeyiz lafini hatirliyorum da sonra ozur dilemisti. dursun'dan falan iyiydi tabi yine. koskoca camiada etkili konusan bir adam yok.Ne alaka yaw kaç kez basın toplantısı yaptı adam
Ligi bitirtmeyiz biraz agresif bi çıkıştı ondan sonra doğramalar azaldı mesela
rezan etkili konusuyor aslında yönetıme almak lazımetkili konusamiyor yav. cok miy miy konusuyor. ligi bitirmeyiz lafini hatirliyorum da sonra ozur dilemisti. dursun'dan falan iyiydi tabi yine. koskoca camiada etkili konusan bir adam yok.
Ben de onu istiyorum. Torreira'yi 6'da görmek istemiyorumIlkay gelse yine iyi.
Ama 22 yas alti bir orta saha alinmali en azindan defansif yonu olan birisi. Lemina 50 maci kaldiramaz orada.
Sahaları yapmak için futbol yöneticiliği senin yorumun. BB konu ve tesisin geç açılma konusunda zaten eleştirilerin doğru olduğu yorumda da belirttim ama 15-20 senedir hiç bir yönetimin yapmadığını yapıp A takıma modern bir tesis bir şekilde bitiyorsa geç de olsa bu da bir başarıdır bana göre çünkü bundan önceki yönetimler bu konuda söz verip bırak geç yapmayı temel bile atmamışlardı.O tesisi yarım şekilde ve çok geç yapınca ve 2 senedir bb'den çıkamayınca yaptığın zaman övgü alamıyorsun işte. O sahaları yapmak için futbol yöneticiliğini birilerine ipotekleyince övgü alamıyorsun işte.