Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bildiğin paranın köpeği olmak, onun uğruna şerefi haysiyeti kaybetmek artık. Herife istediğini veriyorsun hala kazık sokma peşinde
Benim fikrim bu herif 15 temmuzu atlatmaya çalışıyor
75 milyon muhabbeti değişecek sanırım o tarihte,ondan sonra da 90 ister ,klüpde o yğzden erken çözmeye çalıştı ,yoksa bu paralara bizşm klüpde bu kadar hevesli olmazdı

Çok tuhaf bir transfer sezonu açıkcası ,araplara döndü üç büyükler 😂

Sözlü kabul edilse bile bi anlami yok.Resmi imza atilmadikca bunlara güvenilmez. Bu saatten sonra bu işin olacagini sanmiyorum.Oside bi yere kadar sadece biz der.Bu heriflemi ugrasacak cocuk kurtulmak ister gider artik arapmi olur neresi olursa

Yok. Öncesinde de 75 verdik, teminat falan antin kuntin işler açtı başımıza. İnsan falan değil o herif
Pesinat ne verdik kac taksit verdik kesin bilmiyoruz ama. Toplami 75 ediyor diye her yol OK anlami cikmamali ordan.

Tam tersi senaryoda burda saydirilirdi VERMEYIN ULAN diye emin ol.

75 milyon muhabbeti değişecek sanırım o tarihte,ondan sonra da 90 ister ,klüpde o yğzden erken çözmeye çalıştı ,yoksa bu paralara bizşm klüpde bu kadar hevesli olmazdı

10 temmuz sonmus sanirim bitmis o madde zaten

Bence de bi itlik peşinde. Şu osimhen işi hallolsa bidaha maradona bile olsa bunlardan topçu alanın aklına ....

Semedo ,İlkay ve Maignan’ı indirmek lazım haftaiçi Napoli pişman olup bize gelene kadar da satışları yaparız

Futbolda şu bonservis olayı komple kalksa keşke. Bir noktada iş köle ticaretine dönüyor yine, mobbing ve zorlamalarla.

Sporting ile Napoli kahpelik boyutlarını iyice abarttı Gyökeres ile Osimhen, Arsenal ile biz bu iki küçük takımın aç gözlüğü yüzünden aynı kaderi yaşıyoruz maalesef

Bizden iyi oyuncu almak isteyen takim olsa kesin iki günde anlasir degerin altinda bile satarlar bizimkiler. Satisdan anlamiyoruz orasi kesinde alis isinde bile kazik yiyoruz. Getirin artik adam gibi bir SD bu Külübe, hangi devirde yasiyoruz, futbol ile simitcilik aynimi?

Yav bi dk bi dk

40+35 ise zaten gercekten cikis maddesini tetiklemis olmuyor muyuz?

@Alper Altun oyle idi sanki 75 M maks 2 taksitle diye paylasim yapmistin sanki kaynagi hatirlamiyorum

Yav bi dk bi dk

40+35 ise zaten gercekten cikis maddesini tetiklemis olmuyor muyuz?

@Alper Altun oyle idi sanki 75 M maks 2 taksitle diye paylasim yapmistin sanki kaynagi hatirlamiyorum
Cıkıs maddesi 75 ı pesin yatirdiginda gecerli oluyormus.He belki 2 taksitte vardir sozlesmede ama madde 10 temmuz itibariyle bitti deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt