Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.779
- 5.003
Mertens, senin o napoli'ni gondiklesinler. Nefret ediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkış maddesi 10 temmuz 23:59 da sona erdi deniyorYav bi dk bi dk
40+35 ise zaten gercekten cikis maddesini tetiklemis olmuyor muyuz?
@Alper Altun oyle idi sanki 75 M maks 2 taksitle diye paylasim yapmistin sanki kaynagi hatirlamiyorum
Benim totem tutmadiGaliba toteme başlamak lazım olmuyor böyle sonuçlanmıyor maalesef.
Bunu net belirten bir kaynak bakmadim ama emin de degilim.çıkış maddesi 10 temmuz 23:59 da sona erdi deniyor
Biraz acimasiz yav.Kusura bakmayın da osimhen 75 milyonu hakedecek oyuncu değil. Baksınlar işlerine.
70 milyonu taksitle milana versek leao çıkartırdık.
Elalem 95 milyona kane indirdi.
2 senedir avrupadan uzak tek talibi araplar ve biz olan adama verilecek para maximum 40 milyon.
Benim totem tutmadi
11 ugurlu sayim, dun bitmedi malesef
Biraz acimasiz yav.
Adamin muadili haaland bitek belki fizik va konusunda.
Sampiyon olamazdik osi olmasaydi

Pedulla demişti dün bitti diyeBunu net belirten bir kaynak bakmadim ama emin de degilim.
Usulce 2 mesaj yukarı bak![]()
Oldu bu iş.
10 Temmuz'da bitti o iş, 130 m. avro eski fesih bedeli. İşin içinde iş var gibi, biz o tarihe kadar fesih bedelini vermiyoruz adam bize oyuncu vermiyor tarih doluyor biz veriyoruz bedel değişiyor. Edindiğim izlenim ne biz almak istiyoruz ne de onlar bize satmak istiyor. Osimhen'e verilen sözler neticesinde kerhen görüşmeler yapılıyor.Yav bi dk bi dk
40+35 ise zaten gercekten cikis maddesini tetiklemis olmuyor muyuz?
@Alper Altun oyle idi sanki 75 M maks 2 taksitle diye paylasim yapmistin sanki kaynagi hatirlamiyorum
Agzindan bal damlamakta.ligde üst üste 2 beraberlik bir mağlubiyet alırlarsa boş statta top oynar gelenler morinho'da kovulur