Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik kolpacı hileleri

1- Herkes tek bir transfere odaklanmışken sen başka bir futbolcu hakkında mabadından bir şey salla. Zaten kimse hatırlamayacak

bu sene 90-100 puanlı şampiyonluk olmaz. lig bu sene zor olacak.

Pedulla keslan kolpacı 55 milyon diye kolpa sıkan hıyarın tekisin hala haber yap bunak mamanı iyi veriyormu bari

Adamlar sen o kadar edermisin deyip almadıkları adamın bölgesine 8 tane adam aldılar 2-3 yılda sadece 150 milyon savunmaya para harcadılar ve hala sanchezi geçtim apo kadar oyuna katkı eden bi adamları yok.. şimdide amrabat gtletinde patladı 15 e aldılar 25 bissouma gelse tek bölge işin 40’m harcamış olacaklar ve bissoumalı takımın içinden geçtik kaçanlar olmasa 8 -0 bitecekti maç.. biz işimize bakalım osi gelsin çok çok iyi stoper ve kaleci ile psıkoloji bozmaya devam!!!

Osi olmazsa sağlam bir planlama lazım zira o zaman Fb ve bjk ile fark kapanmış olacak kadro kalitesi olarak. Atan ve tutani net olamayan bir GS olarak bulabiliriz kendimizi.

Dün gece ki tekliften sonra işin, ne ödeme planı ne de teminatla alakalı olmadığı anlaşıldı..

Bu Napoli başkanı olacak deyyusun Osimhen e karşı açık bir kini var belli ki.. İşi yokuşa sürmek, süreci uzatmak için herşeyi yapıyor.. Belki de araplarla farklı bir fiyata da anlaşmış olabilir..

Bizim yönetimi de, Osimhen i de bu mevzuda tebrik etmek gerekir.. Sonuçlandırmak için herşeyi yaptılar/yapıyorlar..

Ben bu transferin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum.. Biraz sabır arkadaşlar.. Yarın ya da öbür gün hayati bir maça çıkmayacağız.. Bir kaç güne çözülür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt