- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
Osiyi alalım da öyleŞu profil fotonu degis sovmek istiyorum sana mahir koc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osiyi alalım da öyleŞu profil fotonu degis sovmek istiyorum sana mahir koc
Osi olmadığı bir senaryo nasıl olur ustad1 yabancı kaleci
günay
2 sallai
kaan
3 sanchez
apo
4 yabancı stoper
ahmetcan / metehan
eren
5 jakobs
6 torriera
7 lemina
8 sara
9 yabancı orta saha (2002 sonrası) +1
berkan
barış
yunus
10 sane
11 zaniolo
12 osimhen
13 icardi
14 yabancı santrafor (2002 sonrası) +2
benim yapılanmam bu şekilde olurdu.
Mertens ailesi Napoli'de yaşamaya devam etmeyecek.Mertens, senin o napoli'ni gondiklesinler. Nefret ediyoruz
Sirlot geldiği gibi katki verir, höylond ugrastirir. Bu sene şampiyon olmak zorundayız!10 daha katar hojlund peşine düşerim
Tutanimiz geçen sene tutamıyordu. O yüzden osi ve iyi bir kaleci ile her türlü geçen seneden çok daha güçlü olacağız. Muslera efsanemizdi aksini söyleyen hainlik yapmış olur ama geçen sene kalemizde Günay olsaydı avrupada ilk 8 olurdukAtanımız ve tutanımız gitti. Bunlar büyük güç kaybı demek.
Rakipler geçen yıla göre güçlendi.
osi işi olmazsa da, osi profilinde (o seviyede olması imkansız tabi) bir baba santraforu bir şekilde almak gerekiyor yine de bence.Osi olmadığı bir senaryo nasıl olur ustad
Ben maça çıkana kadar inanmamıştım hala lan o gün. Gardi yi övdüm ama bu dallama hiç aklıma gelmedi.Napoli baskanini osimheni bize kiralarken övdün mü dogru soyle :d
+ NevzatMozturk 48 saat demiş idi bir de. Ne hayırsız adam ya
Osimhene 75 veren Haziranda Sane ceken takim Leminayi niye alamiyor reis :dLemina hoca ile kavga etmese asla alamazdık elimizdeki müthiş oyuncunun kıymetini bilelim derim..
Sabah alıyoruz akşam iade ediyoruzYine her tweete atlamayın ya bir durun
Osimhene 75 veren Haziranda Sane ceken takim Leminayi niye alamiyor reis :d
Herif 30 yaşına girecek. Diğeri daha 22. Hem kurala uyduruyorsun hemde daha mücadeleci adam.Sirlot geldiği gibi katki verir, höylond ugrastirir. Bu sene şampiyon olmak zorundayız!
Bizde pek tutan yoktu atan önemli amaAtanımız ve tutanımız gitti. Bunlar büyük güç kaybı demek.
Rakipler geçen yıla göre güçlendi.