Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu napoli başkanı delilikten çok mal gibi duruyor son yaptığı hareketlerle .Kendisinden daha deli conte var , hayal dünyasında oyuncuyu istemediği yere gönderebilir diye düşünüyor fakat conteye de vaatler verdi bunlar yüzünden eksik transfer yaparsa conte bırakır gider

3 hafta izin verilmiş temmuz başından itibaren. sonrasında takıma katılacak dedi okan hoca. antep maçından önce neredeyse 15 gün takımla birlikte olmuş olacak. antep maçında oynayabilir bu duruma göre.
Bence çok uzun izin verilmiş 24ünde gelecekmiş

İlk 2 hafta falan olmaz bence

Bu napoli başkanı eski yetenek sizsinizdeki jüriye benzemiyor mu deyyus?

fb ile ilgili benim canımı biraz sıkan asensio oldu. iyi oyuncu bence. tadic yerine net bir upgrade.

ancak beni yıkan bissouma işi olur. umarım onu alamazlar.

diğer eklemeleri ile ilgili ben de senin gibi düşünüyorum.
Tadic orada çok ekstra katkı verdi Asensio bence de iyi oyuncu ama o Tadic katkısını verebilir mi çünkü Tadic bizim Gomis gibi kalçasını vücudunu çok iyi kullanıyordu, Asensio'nun böyle bir fiziksel özelliği yok o yüzden emin olamadım. Bissouma ve ismi geçenlerden Guessand, Trossard bu 3 oyuncudan 2'si gelirse Fb'yi ciddi anlamda güçlendirecek hamleler olur.

Bizi bu sene fb ve bjk nin hayal dünyasında olmaları şampiyon yapacak. Uçak kaldırıp indirme ile yine şampiyon olacaklarını sanıyorlar.

bjk sanki Orkun'u değilde Messi, Ronaldo'yu transfer etmiş gibi havalara uçmuş.
fb bildiğimiz gibi, sene başı şampiyonlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt