Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhenosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş
hangisini tercih ederdiniz?
Avrupa maçlarında idareyi uyguamalı ilmihalli gördük.İdare pehhh.Sağbek eksik diyoruz da kima göre neye göre.
o bölgede oynayan 4 tane oyuncu var.
1 tanesini 6 ay önce kapısında yatarak almadık mı.
Diğeri genç velet, bir diğeri sürpriz bir şekilde o bölgeyi kpattı. En son seçenek de kaan var idare ediyor mu ediyor.
O dönemde Hataları olabilir ama Bu adamı her dinlediğimde saygı duyuyorum.O dönemki lig ve avrupa başarısının kendisi açısından tesadüf olmadığını net gösteriyor.Çok uyumlu bir adam.Ayrıca akıllı ve vizyoner.Faruk Süren: "Osimhen pahalı bir transfer ama değer. Çünkü Osimhen Galatasaray’da başarılı oldu ve daha çok yapacak şeyi var.
Bu rakamlara alışacağız. Başkan ve yönetim bunun altından kalkar. Gerekli finansal hazırlıkların yapıldığını biliyorum." (Nevzat Dindar)
Tamam yine de gitsin rotasyon doluOsimhen sonrası tasarrufa gidiyoruz para yok.
Osimhenosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
Sorloth çok hantallaşmış. O koca vücut 1 seneye tükenir. Trabzondaki alıp giden heriften eser yok. Yaşı da 30 a geldi.osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
Genele göre diyoruz işte dostum. Performansa göre diyoruz. Işin sonunda devşirme Sallai veya Kaan Ayhan oynuyorsa yine o bölgede bence eksik. Şimdi 75 milyona futbolcu almak istiyorsak ben hedefi CL çeyrek finale koyarım mesela. O bölge içinde bu sene olan defoların kapanmasını beklerim gayet doğal bu. Cuesta var diyebiliyor muyuz stopere gerek yok diye mesela?Sağbek eksik diyoruz da kima göre neye göre.
o bölgede oynayan 4 tane oyuncu var.
1 tanesini 6 ay önce kapısında yatarak almadık mı.
Diğeri genç velet, bir diğeri sürpriz bir şekilde o bölgeyi kpattı. En son seçenek de kaan var idare ediyor mu ediyor.
hala iyi durumda geçen sezonu gayet iyi geçirdi icardi ile birlikte de oynar gündeme gelmeliSorloth çok hantallaşmış. O koca vücut 1 seneye tükenir. Trabzondaki alıp giden heriften eser yok. Yaşı da 30 a geldi.
Ciro'yu alsınlar başkada tangırtı yapmasınlar. Iyice bokunu çıkardı deyyuslarYeni Şartlar
1- İtalya'ya satış yasağı
2- CL'de eşleşme halinde Napoli'ye karşı oynayamaz maddesi
3- Başka İtalyan takımlarına karşı oynayıp gol atamaması halinde maddi ceza
4- Napoli sınırlarına girmesi halinde deport edilmesi
5- Ebesinin hörekesi
Sorloth ve bissoumaya o paralar çok o yüzden 1osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
İnşallah itelerler.Maignan ı bize iteleyecekler galiba