Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağbek eksik diyoruz da kima göre neye göre.
o bölgede oynayan 4 tane oyuncu var.
1 tanesini 6 ay önce kapısında yatarak almadık mı.
Diğeri genç velet, bir diğeri sürpriz bir şekilde o bölgeyi kpattı. En son seçenek de kaan var idare ediyor mu ediyor.
Avrupa maçlarında idareyi uyguamalı ilmihalli gördük.İdare pehhh.

Faruk Süren: "Osimhen pahalı bir transfer ama değer. Çünkü Osimhen Galatasaray’da başarılı oldu ve daha çok yapacak şeyi var.

Bu rakamlara alışacağız. Başkan ve yönetim bunun altından kalkar. Gerekli finansal hazırlıkların yapıldığını biliyorum." (Nevzat Dindar)
O dönemde Hataları olabilir ama Bu adamı her dinlediğimde saygı duyuyorum.O dönemki lig ve avrupa başarısının kendisi açısından tesadüf olmadığını net gösteriyor.Çok uyumlu bir adam.Ayrıca akıllı ve vizyoner.

osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş

VS

tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş

hangisini tercih ederdiniz?
Sorloth çok hantallaşmış. O koca vücut 1 seneye tükenir. Trabzondaki alıp giden heriften eser yok. Yaşı da 30 a geldi.

Yeni Şartlar
1- İtalya'ya satış yasağı
2- CL'de eşleşme halinde Napoli'ye karşı oynayamaz maddesi
3- Başka İtalyan takımlarına karşı oynayıp gol atamaması halinde maddi ceza
4- Napoli sınırlarına girmesi halinde deport edilmesi
5- Ebesinin hörekesi

Sağbek eksik diyoruz da kima göre neye göre.
o bölgede oynayan 4 tane oyuncu var.
1 tanesini 6 ay önce kapısında yatarak almadık mı.
Diğeri genç velet, bir diğeri sürpriz bir şekilde o bölgeyi kpattı. En son seçenek de kaan var idare ediyor mu ediyor.
Genele göre diyoruz işte dostum. Performansa göre diyoruz. Işin sonunda devşirme Sallai veya Kaan Ayhan oynuyorsa yine o bölgede bence eksik. Şimdi 75 milyona futbolcu almak istiyorsak ben hedefi CL çeyrek finale koyarım mesela. O bölge içinde bu sene olan defoların kapanmasını beklerim gayet doğal bu. Cuesta var diyebiliyor muyuz stopere gerek yok diye mesela?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yusuf şutlanmalı.
3. snee olacak varlık gösteremedi. Alttan gelen gürpüz gibi yetenekli heriflerin önünü kesmemek lazım.

Yeni Şartlar
1- İtalya'ya satış yasağı
2- CL'de eşleşme halinde Napoli'ye karşı oynayamaz maddesi
3- Başka İtalyan takımlarına karşı oynayıp gol atamaması halinde maddi ceza
4- Napoli sınırlarına girmesi halinde deport edilmesi
5- Ebesinin hörekesi
Ciro'yu alsınlar başkada tangırtı yapmasınlar. Iyice bokunu çıkardı deyyuslar

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş

VS

tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş

hangisini tercih ederdiniz?
Sorloth ve bissoumaya o paralar çok o yüzden 1

Osimhen, Sane, Ter Stegen ve İlkay.

Mayıs ayında bu 4'ü geliyor ve mevcut takım korunuyor deseler direkt kabul ederdim.

Hatta Muslera ve Mertens'le 1 sene uzatalım, mevcut takımı koruyalım ve Osimhen'in bonservisini alalım deseler ona da tavdım.

fb ve bjk transferde hızlı ve agresif. Onların hamlelerini iyice görelim ona göre transfer dönemi bittiğinde yine önemli hamleler yapmış olmamız lazım.

Osimhen harici para kalmamasi felan umurumda degil acikcasi.Evet takimin ihtiyaclari elzem.1 oyuncuyla takim olunmuyor ama yönetimin parayi takima nokta atisi faydali harcayagina felan inanmiyorum.O yuzden osi gibi olaganustu fark yaratan adami alir kalanlar icinde kiralik vs biseyler kovalariz.Sattigin kadar al varken felan bile kiralik miralik adam cozebiliyorduk.He cozemezlersede umrumda degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt