Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş pazartesi ya biter ya biter başka seçenek yok sürecin uzaması bize zarar veriyor istedikleri teklifi veriyorsak mantıken bitmesi lazım gidip son dakika 2 taksit değil peşin verin derlerse sıkıntı olur.

Büyük bir golcü(sorloth tarzı) mü yoksa İcardi 1.santrafor Promise David gibi henüz tam olmamış 2. mi forvet mi verilmesi zor bi karar. Tabi Osimhen'i alabilirsek soru işareti kalmayacak şerefsiz napoli.

Beyin fırtınası yapıyorum. Osimhen'e 40 peşin veriyorsak hadi sponsor vs. deniyordu onların parası bunun içinde mi bilmiyorum ama en kötü ihtimalde yarısını biz veriyor olsak dahi 20 milyon peşin para var ise Gyokeres dahil bir çok kalifiye forveti doğrudan alabiliriz diye düşünüyorum.

Ha tabi Osimhen'in yeri ayrı onu farklı kılan insani özelliği ve egosuz oluşu bunlar çok kıymetli özellikler ama B planı olarak dünyanın sonunun gelmediğini düşünebiliriz bu teklif üzerinden.

Sakin olup moral bozmadan alınırsa Osimhen'e sahip olacağımız alınmazsa 2-4 tane çok iyi seviye oyuncu alacağımız garanti gibi bence her halükarda işler bizim için iyi olacaktır.

Napoli itlik yaparak süreci uzatıyor
Paranın köpeği olmuş bunlar

Büyük bir golcü(sorloth tarzı) mü yoksa İcardi 1.santrafor Promise David gibi henüz tam olmamış 2. mi forvet mi verilmesi zor bi karar. Tabi Osimhen'i alabilirsek soru işareti kalmayacak şerefsiz napoli.
Promise filan hikaye o lige Osimhen koysak 41 maçta 60 gol filan atar.

Bize acil olarak Osimhen lazım.

Yer işgal etme konusunda %100 haklısın .Var mı vara senin söylemin doğru.
Ama bence sağbekimiz yok.O maksatla dedim biliyorsun.Kapı gibi bir sağ beke okadar ihtiyacımız var ki.
Gözümüzün önündeki Gökhan Sazdağını bile alsa bir nebze işimiz görülecek .Ama işi uzatıyorlar.Gökhan alınırsa Jelert ve Fraknkowski'ye güle güle demek farz olur.hemde kontenjan açılır.Bakalım ne yapacaklar göreceğiz.
En azından sağ bek buluncaya kadar bunu yapmalılar.
Ya bence sol bek de aslında muallakta. Erenin üst seviyedeki performansını bilmiyoruz.
Diğeri zaten allaha emanet.
Tamam diyemiyorum vallahi.

İçimi gıcıklayan bölgeler benim de sağ, sol bek, 10 numara, kanat yedekleri, ve tüm forvet hattı. Stoper hattında 2 gereksiz eleman var ve Apo da yaşlandı geçen sene yaşadıklarımız dehşet vericiydi.

Ülke içinde eğrisi doğrusuna bir şekilde denk gelir yine de avrupa için hala sıkıntılar mevcut.

Geçen jakobs milan muhabbeti çıktı zarar etmeden versek hayır demem misal.

Bence her zaman her mevkiye bir şekilde uygun oyuncu alınabilir.
+2 kuralı var sidillia orada bekliyor. 1 senedir yazıyoruz.
Hiç olmazsa kurala direkt uyuyor eleman 7 milyon diyorlar gülesim geliyor. Genç oyuncu her türlü geri dönüş alınır. Jelertten bile bu konuda umudum var. Ama gidip 27 üstü eleman alıp kol gibi de maaş verince o para atıl oluyor maalesef.

Belki bu is ne kadar uzarsa, o zaman Osimhenin araplara gitmeye ikna olma sansi daha yükselir diye oyaliyor olabilirler mi?

Sorloth u ben istemiyorum kalitesinden bağımsız olarak yaşla alakali olarak Nkunku gibi bir oyuncuya ihtiyacimiz olabilir.

Bence bu isimlerin hiçbirini almayız alternatif olarak çünkü Osimhen sonrası bu isimler taraftarı mutlu etmez düşüncesi olur.Kolo Muani Moise Kean Vlahovic Richalison bu isimler ya da bu standartta biri olur.
Azinlik olan taraftara gore bir cok oyuncu oyuncu değildi hoca hoca değildi. Ama çoğunluk olan Taraftar mutlu olur mantıklı da bulur bence .

Belki bu is ne kadar uzarsa, o zaman Osimhenin araplara gitmeye ikna olma sansi daha yükselir diye oyaliyor olabilirler mi?
Istedigi kadar uzatsin gitmiyor osi yine söylemiş. Sadece gsyi istiyorum diye e veriyoruz da istedigini kacacak yeri yok cemberi daraliyor

Zaniolo'da %20 pay vardı Roma için. Bonservis mi yoksa 15 milyon üstü kâr mıydı bilmiyorum. Kâr ise çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt