Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.540
- 20.851
- 2.233
Bakma tehdit ettiğine. Galiba 9 maaş 4 vergi olsa boşa giden 13 milyon. Parayı önemsemese Eylül ayında bize de göndermezdidumenden sezonda 1 maca cikarirlarsa ne oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakma tehdit ettiğine. Galiba 9 maaş 4 vergi olsa boşa giden 13 milyon. Parayı önemsemese Eylül ayında bize de göndermezdidumenden sezonda 1 maca cikarirlarsa ne oluyor
Bu it illa garanti istiyorsa 40 milyona kiralayalım 35 de zorunlu satın alma koysun neyini uğraşıyoruz sezon sonu seve seve parasını veririz
Yani biliyonuz sezon içinde postlarımın yarısı falan yönetim eleştirisidirBurada konu beklemek degil işte bence, beceriksizlik. Bunu osimenle örtüyorlar.
Peşin 75 i basıp alalım diyen arkadaşa verdiğim cevaptı o...Bahane bu. Hepsini vermeyecez o paranın bu sene
Banka teminatini avrupa bankasından italyadan istiyordu zaten sanırım sorun yok.Pzt salı Türkiye de tatil bu seferde onu bahane ederler bankadan evrak gelmedi kapalı falan
Nasıl beklemezsin? Mesela Osimhen'i beklemeyip Petrovic'i 25'e alsaydık Osimhen'e peşinat 40 milyona çıkabilir miydik? Ya Osimhen gelecek gibi yapardık transferi ki o zaman gelmeme durumunda yine haklı olarak eleştirilirdi yönetim yada Osimhen'i beklersin yada ondan vazgeçip o olmayacak gibi transferi yaparsın.
Türkiye deki bir bankadan avrupadaki bankaya eşdeğer bi takım evrak süreci varmış o durumda.Banka teminatini avrupa bankasından italyadan istiyordu zaten sanırım sorun yok.
İsmail bey özür diliyorum sizdenPeşin 75 i basıp alalım diyen arkadaşa verdiğim cevaptı o...
Buhran geciriyorumBana teminatini avrupa bankasından italyadan istiyordu zaten sanırım sorun yok.
Olur mu öyle şey üstat osimhen süreci zaten kaçınma ve yumuşatma mekanizması görevi görüyor. Ben yönetiminde işine geldiğine inanıyorum çünkü kimsenin sesi çıkmıyor ister istemez bir şey diyemiyorsun adamlara. Ha bence suçları da yok o ayrı youngboys faciasını yaşamamış olsak adamlarında sırtında bu kadar yük olmazdı muhtemelen. Oyunculara teklif gelmiyor avrupa geliri yok bu gemiyi bu şekilde yürütüyor olmaları bile bence büyük başarı. Ben şuna çok net inanıyorum şahsi düşüncem osimhen çözer diğer bölgeleri halledemezsek geçen sene ne yaşadıysak aynı şeyi birebir yaşarız insanlar neden marvel karakteri aldığımızı düşünüyorlar ben anlamıyorum, aynı adam alkmar maçında da oynadı. Günayla devam ederiz bek sorunumuz yok os sorunumuz yok mesajları falan görüyorum Allah yardımcımız olsun felaket düşünceler var.Osimhen gelmiş gibi davranıp transfere devam edelim
Gelmezse zaten iyi ki boşa para harcamadık deriz
Kac derece istanbul
Her sene bir oe programında dün ve bugün..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
30 ama sorun nem zatenKac derece istanbul