Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada konu beklemek degil işte bence, beceriksizlik. Bunu osimenle örtüyorlar.
Yani biliyonuz sezon içinde postlarımın yarısı falan yönetim eleştirisidir

Ama osi konusunda şartları fazla fazla zorluyoruz belli ki. Osi olmazsa iyi bi planlama ile bütçenin iyi kullanılabileceğini ben de sanmıyorum maalesef onda hemfikiriz

Nasıl beklemezsin? Mesela Osimhen'i beklemeyip Petrovic'i 25'e alsaydık Osimhen'e peşinat 40 milyona çıkabilir miydik? Ya Osimhen gelecek gibi yapardık transferi ki o zaman gelmeme durumunda yine haklı olarak eleştirilirdi yönetim yada Osimhen'i beklersin yada ondan vazgeçip o olmayacak gibi transferi yaparsın.

Ben orada fiyat belirtmedim. Sommeri alip koyabilirler veya 5 milyona kepayi alabilirlerdi. Gidip 20-30luk kaleci alsinlar diyen yok, zaten ismi geçenlerin hicbiri o paraları etmez gidip de bu paralari gommesinler.

Teklif masada. Kabul etmelerini bekleyecegiz. Daha yüksek bir teklif yapabilecegimizi de düsünmüyorum.

Bu is transfer tahtasinin kapmasina dek uzayabilir. Bu sürede bizim transferler ne olacak asil mesele bu..

75 milyonu trink peşin versen bile kabul etmeyecekler gibi görünüyor. O yüzden kavukçu kavuğunu çıkar evde otur, italya'ya falan gitme, bizi deli etme. Dertleri başka bunların.
grok_image_xm9s9hg.webp

Osimhen gelmiş gibi davranıp transfere devam edelim

Gelmezse zaten iyi ki boşa para harcamadık deriz
Olur mu öyle şey üstat osimhen süreci zaten kaçınma ve yumuşatma mekanizması görevi görüyor. Ben yönetiminde işine geldiğine inanıyorum çünkü kimsenin sesi çıkmıyor ister istemez bir şey diyemiyorsun adamlara. Ha bence suçları da yok o ayrı youngboys faciasını yaşamamış olsak adamlarında sırtında bu kadar yük olmazdı muhtemelen. Oyunculara teklif gelmiyor avrupa geliri yok bu gemiyi bu şekilde yürütüyor olmaları bile bence büyük başarı. Ben şuna çok net inanıyorum şahsi düşüncem osimhen çözer diğer bölgeleri halledemezsek geçen sene ne yaşadıysak aynı şeyi birebir yaşarız insanlar neden marvel karakteri aldığımızı düşünüyorlar ben anlamıyorum, aynı adam alkmar maçında da oynadı. Günayla devam ederiz bek sorunumuz yok os sorunumuz yok mesajları falan görüyorum Allah yardımcımız olsun felaket düşünceler var.

75 milyon serbest kalma maddesi devam ediyorsa GS'li iş adamları bir konsersiyum ile bonservisini peşin yatırıp alsa sonrada %60'ını bize 40 milyona satsa böyle bir şey mümkün mü acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt