Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lucumi transferi çok riskli değil mi

aynı anda iki stoperimiz milli maç takviminde maça 24 saat kala gelecek

Sporting'in yaptığı kıllığı bilmiyorum, kendi derdimizden takip edemedim. Napoli başkanı ise benim gözümde tam Voldemort.

Öyle ki, Hakan için 30 isteyen İnter başkanı bana şeker gibi bir adam olarak gözüküyor şu an.
İkisi de büyük şerefsiz. Sporting başkanı da Gyokeres'e verdiği sözü tutmuyor. Napoli başkanı da Osimhen'e inat onu Araplara göndermeye çalışıyor. Puşt herifler.

1752329615446.webp

Ne sözü vermiş? Olay tam olarak ne merak ettim şimdi.
Gokeres'e belirli bir paraya satılacağına dair söz veriyor alırken sonra oyuncuda tamam diyor sözleşmeye de ekletmiyor 60 milyon sanırım meblağ. Şimdi de o paraya satmam diyor sanırım kolay bonuslarla 75-80 civarı istiyor. Oyuncu da orada oynamayacağım sadece Arsenal'de oynayacağım diyor.

Aşure gibi bir post
Aşureye oldu Osi transfer süreci, demek ki hakkını vermişim😌

Herşeye eyvallah.. 75 den aşşağı bırakma, 5 taksit yapma vs.. ama 3 yıl şartı ne yav?
Hacım böyle şart mı olur yav 3 yıl boyunca italyaya satmayacaksın.. böyle şart olmaz.

75 peşin verecek paramız yok.. juvenin var ve osiyi de çok istiyorlar. Onlarla anlaşalım; 40 m.ye bir topçumuzu alıp aynı topçuyu geri kiralasınlar bize.. biz de o 40 m. Üzerine 35 koyup direk alalım. Bir yıl oynatalım. Gelecek yıl da Osiyi 50 m. Ve onlara 40 m.ye sattığımız topçumuzun bonservisi karşılığı Juveye satalım.
Hem o başkan emeline ulaşmamış olur
Hem bir yıl daha Osi bizde olur
Hem 15 m. Kar etmiş oluruz
Hem de 40 m. Limit açmış oluruz.

Aksi taktirde alamıyoruz..

Şu an içerideki profesyoneller yada diğer yöneticiler belki deliyi ikna etmek için uğraşıyordur. Pazartesi ola hayrola.

Gokeres'e belirli bir paraya satılacağına dair söz veriyor alırken sonra oyuncuda tamam diyor sözleşmeye de ekletmiyor 60 milyon sanırım meblağ. Şimdi de o paraya satmam diyor sanırım kolay bonuslarla 75-80 civarı istiyor. Oyuncu da orada oynamayacağım sadece Arsenal'de oynayacağım diyor.
Ayıp etmişte bu durum için güzel bir söz var. Söz uçar yazı kalır. Gyökeres biraz tufaya gelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt