- 1 Ağustos 2014
- 63.817
- 75.005
- 4.338
Kaganovic isimli birine itibar etmemiz mümkün değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa molpa biraz hava değişsin. Aşırı odaklandık, gerçi biraz gevşesek bu yönetim alamaz Osimi. Gerçi almaz da.Kaganovic isimli birine itibar etmemiz mümkün değildir

Dünya'da top 3 sevidesinde ki bir forveti alma fırsatın varken ve sana deli gibi gelmek istiyorken romula kim?Bilmem, demeyelim mi.
Kalan parayı, Hakan sağ bek ve stopere iyi isimler al.
![]()
Rômulo - Oyuncu profili 26/27
Rômulo, 24, Brezilya ➤ RB Leipzig, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 8 Şub 2002, Marialva, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Olur olur.Barış-Romulo-Sane
Sara-İlkay
Lemina
Jakobs-Lucumi-Sanchez-Mingueza
Ter Stegen
Ayılıp bayıldıkları Orkun, İlkaydan imzalı resim için sırada bekler. Biz çok severiz bizimkileri kötülemeyi.İlkay gibi elit bir topçuya Efkan Bekiroğlu muamelesi yapmayı bırakalım.
City den ilkayi istesek ve ilkayda ben gidecem dese olacak olanİlkay City den beni bırakın derse City zorluk çıkartmaz. Napoli gibi it bir kulüp de değiller.
Alamazsak, forvetsiz mi çıkalım hocam alternatif fikirler işte yahuDünya'da top 3 sevidesinde ki bir forveti alma fırsatın varken ve sana deli gibi gelmek istiyorken romula kim?
sane romulo barış arkası hakanç de çok iyi olur, 3 koşucu oyuncu arkasına hakan sezonu 15 asistle tamamlarOlur olur.
Belki İlkay yerine hakan. Benxe ok.
Sağlam bir İcardi bu 4-3-3 sisteminde öttürür.Osimhen olmazsa İcardi ve Morata yeterlimi sizce
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi