Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az Mertens kadar katkı verir. Demirbayın sonradan oyuna girmesi mi İlkayın mı istersiniz. Yada bazen ilk 11 de
Kesinlikle ama İlkay gelirse ben Sara'yı keserim, sonrada giren olmaz kanımca.

Ceza sahası koşuları, şutları vs Mertens'ten eksik tarafını göremiyorum eğer bildiğimiz İlkay'ı izlersek. 8-9 gol, 10-12 asist bandında katkı sunar ilk senesinde.

İlkay buraya gelmeyi orkunun 10da 1i kadar istese 50 kere bitmişti transfer

Biz alırız da adam çok istekli değil belli ki
City ile iyi bir sözleşmesi var zaten ya. Oynadığı takım Benfica değil City yaş 35 olmasına rağmen. Hani Orkun kötü transfer değil de seviyesi bir İlkay değil.

İlkay ve sane hucuma seviye atlatır ligin 30 maçını rakibi açmak için uğraşıyoruz bu kez sadece osime yük binmez.. Keşke olsa keşkeeee

Kesinlikle ama İlkay gelirse ben Sara'yı keserim, sonrada giren olmaz kanımca.

Ceza sahası koşuları, şutları vs Mertens'ten eksik tarafını göremiyorum eğer bildiğimiz İlkay'ı izlersek. 8-9 gol, 10-12 asist bandında katkı sunar ilk senesinde.
Şamp liginde çok ama çok faydası olur. Uzun lig maratonunda tempo sorunu olur. İdareli düzgün bir şekilde şamp ligine hazırlarsak çok iyi olur. Epl de baya dakkası var zaten.

Bizimkiler istedimi acaba İlkayı, ben inanmıyorum hiçbir dediklerine
Geçen yıl da bu yıl da birçok kez sinyal gönderdik.

Ki böyle transferlerde önce oyuncu tarafından işaret gelir trye dönmeyi düşünüyoruz vs haber yollanır bi şekil hakanda olduğu gibi

İlkay tam tersi sürekli üst seviye üst seviye deyip duruyor

City ile iyi bir sözleşmesi var zaten ya. Oynadığı takım Benfica değil City yaş 35 olmasına rağmen. Hani Orkun kötü transfer değil de seviyesi bir İlkay değil.
Değil tabi de aralarında 10 yaştan fazla var

Orkunu getirmek net daha büyük iş şu an, ilkayda doymuşluk da vardır cityde kalsa ne kalmasa ne artık

Ama maaşı baya çokmuş

İlkay haberleri kolpanın kralı hafta sonu milleti oyalamak için paralı köpeklerine haber yaptırıyor yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlkay kalite katar ŞL'de özellikle Torerria-Lemina-İlkay baya üst düzey üçlü olur Sara'yı da kullanırız yorulunca İlkay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt