Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
İlkay gelsin formasını alırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ta gaz vermeyelim, şimdi bizimkiler gider 10-15 gömer gelirler. Osimi unutturmak için.Yerli statüsünde oynayan beleş ilkay'ı istemeyenlerin futboldan anlamadığı kanaatindeyim. Net olarak ligi kıracak bir transfer olur
Kesinlikle ama İlkay gelirse ben Sara'yı keserim, sonrada giren olmaz kanımca.En az Mertens kadar katkı verir. Demirbayın sonradan oyuna girmesi mi İlkayın mı istersiniz. Yada bazen ilk 11 de
Bizimkiler istedimi acaba İlkayı, ben inanmıyorum hiçbir dediklerineİlkay buraya gelmeyi orkunun 10da 1i kadar istese 50 kere bitmişti transfer
Biz alırız da adam çok istekli değil belli ki
City ile iyi bir sözleşmesi var zaten ya. Oynadığı takım Benfica değil City yaş 35 olmasına rağmen. Hani Orkun kötü transfer değil de seviyesi bir İlkay değil.İlkay buraya gelmeyi orkunun 10da 1i kadar istese 50 kere bitmişti transfer
Biz alırız da adam çok istekli değil belli ki

Şunun doğru çıkması nasil bir paradoks ya
Okan buruk ilkayı neden istemesin kolpa haber gibiBu nasil haber lan?
Şamp liginde çok ama çok faydası olur. Uzun lig maratonunda tempo sorunu olur. İdareli düzgün bir şekilde şamp ligine hazırlarsak çok iyi olur. Epl de baya dakkası var zaten.Kesinlikle ama İlkay gelirse ben Sara'yı keserim, sonrada giren olmaz kanımca.
Ceza sahası koşuları, şutları vs Mertens'ten eksik tarafını göremiyorum eğer bildiğimiz İlkay'ı izlersek. 8-9 gol, 10-12 asist bandında katkı sunar ilk senesinde.
Geçen yıl da bu yıl da birçok kez sinyal gönderdik.Bizimkiler istedimi acaba İlkayı, ben inanmıyorum hiçbir dediklerine
Değil tabi de aralarında 10 yaştan fazla varCity ile iyi bir sözleşmesi var zaten ya. Oynadığı takım Benfica değil City yaş 35 olmasına rağmen. Hani Orkun kötü transfer değil de seviyesi bir İlkay değil.
Sorun ilkayin seni istememesiYerli statüsünde oynayan beleş ilkay'ı istemeyenlerin futboldan anlamadığı kanaatindeyim. Net olarak ligi kıracak bir transfer olur
Hiç superstar olmadan bu kadar başarılı olmak bence zor işNeredeyse hepsi pahalı oyuncular. Süperstar olmasına gerek var mı?