Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 6.024
- 2.700
- 2.088
Yönetimin bundan haberi varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Takip edemedim ya şimdi leao oynayacak mı bugünLeao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.
singo - sançez - veiga - jacobs
sara - batrakov - toreira
sane - osimhen - noa lang
şeklinde şampiyon oluruz
kura şansı olursa cl'de ilk 24'e bile kalınması mümkün

fb'in 17 maç fazlasıyla lige 51 puan önde başlaması ile ilgili fikirlerin?Takip edemedim ya şimdi leao oynayacak mı bugün

Aslında Tor yerine oynatması gerek yani ona verdiği görevleri verirse faydalı olur takıma.Alper ne gibi kullanacak sence bu adam bize zerre faydalı olmayacak umarım yanılırım ama görünen köy kılavuz istemez.
yakın derken ağustos ayı değil arkadaşlarGalatasaray yakında Leao için daha yüksek bir teklif sunacak. (La Gazzetta dello Sport)
aşil'imin türk futbolcu sevmeme boyutu muhteşem
uğurcan'ı bile yazmamayı tercih ediyor kadro kurarken![]()
Defans 4lüsüne dünyanın en kötü 4lüsü derken tek transferle ligde şampiyon olup clde 24e sokması daha muhteşemaşil'imin türk futbolcu sevmeme boyutu muhteşem
uğurcan'ı bile yazmamayı tercih ediyor kadro kurarken![]()
!!!!! Ulan M. geminioğlufb'in 17 maç fazlasıyla lige 51 puan önde başlaması ile ilgili fikirlerin?![]()
Defans 4lüsüne dünyanın en kötü 4lüsü derken tek transferle ligde şampiyon olup clde 24e sokması daha muhteşem
Bu takım şampiyon olsun eşek gibi anırırım.singo - sançez - veiga - jacobs
sara - batrakov - toreira
sane - osimhen - noa lang
şeklinde şampiyon oluruz
kura şansı olursa cl'de ilk 24'e bile kalınması mümkün
evet reis bugün 3'te chelsea ile maçları var oynar muhtemelenTakip edemedim ya şimdi leao oynayacak mı bugün
Bu takım şampiyon olsun eşek gibi anırırım.
Orta saha pamuk şekeri suda eriyen rakun gibi. Sağ tarafdaki adamların bir tanesi sezon kampına bile katılamadı çünkü max 3 maç dayanabiliyor.
Diğeri keyfinden futbol oynuyor.
Osimhen şu takımda katil olur.