Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkanı ortasahaya çekelim acilinden, bir tane de böyle beleş stoper lazım

bu twitterda takipçili yada tvye,youtube'a çıkıp leao gelmesin falan diyen,eleştirenlerin hepsi ya fbliler tarafından yada bizim yönetim tarafından fonlanıyor taraftarı yanlış yönlendirme için.Bir insanın çünkü hür iradesiyle leao istememe ihtimali yok bunlar algı yönetmeye çalışıyorlar tamamen

Getirin Berkan’ı geriye adam kalmadı takımda gidin sanchoyu falan alın goretzka boştaydı en son

Niye? O da Dursun beyle çalıştı ve o da Dursun beyi korudu. İçimizden halledicez diyip durmadı mi? Böyle bir adamı savunmam
1000145798.webp

1000145800.webp

Brandt sancho fabinho üçüde katkı verirdi ama tok biz 50 milyonluk adama 25 teklif edecez

-Seçimden sonra dünya yıldızları alınacak
-Dünya kupasından hemen sonra transferler gelecek
-Kampa transferler yetişecek
-Kamp sonrası transfer şov var
-Rennes maçına yeni transferlerle çıkılacak
-Villareal maçı öncesi en az 2 transfer yapılacak
-Yönetim Çorum maçına kadar transferleri bitirme kararı aldı

Devamı gelecek..

bunlar aylardir ne yapiyorlar yaw

Sanki transfer yapabiliyoruz da topcu beğenmiyorlar :D Agustosun sonunda asprilla falan gelince mutlu olurlar.
valla ya leao olmasın genç olsunmuş bilmem neymiş yok zahaymış falan saçma sapan fikirler artık ben saygı da duymuyorum bu tarz fikirlere geldiğimiz saçma sapan noktada.Ağustosa kadar ne olduğunu görmediler herhalde leao gelmese u23e liverpooldaki ngumoha falan alacağımızı düşünüyolar

bence'de ama ligte kepazelikler yaşamadan uyarı olarak güzel olur tabi yönetim kulak verirse buna
Ama samimi söylüyorum bu sezon bi bokluk var biryerlerden bir emir talimat olduğu teorisini ciddi düşünüyorum ben transfer yapılmak istenmiyor yoksa boştaki sancho fabinho goretzka brandt gibi adamlar alınabilirdi rahatlıkla

bu twitterda takipçili yada tvye,youtube'a çıkıp leao gelmesin falan diyen,eleştirenlerin hepsi ya fbliler tarafından yada bizim yönetim tarafından fonlanıyor taraftarı yanlış yönlendirme için.Bir insanın çünkü hür iradesiyle leao istememe ihtimali yok bunlar algı yönetmeye çalışıyorlar tamamen
adamın argümanı da neymiş gs hücum hattında çok fazla bireyselliğe dönüyormuş. ulan bireysel parlamalar haricinde ligte hangi maçı takır takır oynayıp kazanabiliyoruz. osimhen oynadığı sürece her maç şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz. geçen sene sane bi kaç maçta bireysel olarak esti maçı aldı. yorumları duyan da sanır ki prime barça gibi top oynuyoruz,takım oyununa uymayan adamlar takımı bozar vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt