Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur bence bitek Batrakov alabilir bunlar vizyon yerlerde

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya zaten Rus kaynaklarda karısı bile gitmeli diyor, kulüpte 20-25 arasına satalım diyenler varmış

Bitirmek isteseler bitecek ama nakit mi yok yoksa kafalarında son gün belli kişiler mi var bilmiyorum

nöbeti recep açar bi 10 günü de öyle mahıf eyleriz

Izledigim leao eger gitmek icon böyle kötu oynamiyorsa baya bitik vaziyette. Hazir olmasi en az 1ayi bulur

Gidin langi alin gelin lan hainler

Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyor

Lesley tam ihtiyacımız olan bir profili tanımlıyor, bakalım takip edeceğiz

ben southamptondayken izledim abi uzun süre
hazırlık maçındaki aynı herifti yani birebir

burnley taraftarının fln da küfürlerini düşününce pek bişey değişeceğini sanmıyom ama inş bişeyler yapabilir tabii

Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyor

Lesley tam ihtiyacımız olan bir profili tanımlıyor, bakalım takip edeceğiz
Lesley kalite olarak Torreira Lemina Sara ve Nhaganın gerisinde max yedek olur. Batrakov malesef ilk başta mecburen ilk 11 oynar sonra direkt keseriz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben southamptondayken izledim abi uzun süre
hazırlık maçındaki aynı herifti yani birebir

burnley taraftarının fln da küfürlerini düşününce pek bişey değişeceğini sanmıyom ama inş bişeyler yapabilir tabii
Sıçrama için son şansı, performansı yükselmezse düşeceği bariz.

Onun bize, bizimse onun iyi performans göstermesine ihtiyacımız var.

İyi niyetle bakmak dışında şimdilik elden bir şey gelmiyor, umarız performansını yükseltir

Leao rezalet şu ana kadar.Normalde yapabildiği şeyleride yapamıyor.

Posasi cikmis isteyeni yok Avrupa kulupleri neden iyi yonetiliyor burdan anlasiliyor. 50 milyon vereceksem ben bi adama sahada topu yemesi lazim. Topsuz oyunda hic yok Leao gerci su an toplu oyundada yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

camarda-loftus check-leao şuanki milan hucüm hattı.Osde sol blokta da comotto diye bir çocuk oynuyor futbol a1

ingilizce bilmiyorsa zidane olsa gelmesin bu arada

morutan gibi mongol mongol tek başına dolanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt