Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.035
- 23.577
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya zaten Rus kaynaklarda karısı bile gitmeli diyor, kulüpte 20-25 arasına satalım diyenler varmışDoğrudur bence bitek Batrakov alabilir bunlar vizyon yerlerde
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyor
Lesley tam ihtiyacımız olan bir profili tanımlıyor, bakalım takip edeceğiz
Lesley kalite olarak Torreira Lemina Sara ve Nhaganın gerisinde max yedek olur. Batrakov malesef ilk başta mecburen ilk 11 oynar sonra direkt keseriz.Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyor
Lesley tam ihtiyacımız olan bir profili tanımlıyor, bakalım takip edeceğiz
Sıçrama için son şansı, performansı yükselmezse düşeceği bariz.ben southamptondayken izledim abi uzun süre
hazırlık maçındaki aynı herifti yani birebir
burnley taraftarının fln da küfürlerini düşününce pek bişey değişeceğini sanmıyom ama inş bişeyler yapabilir tabii
Leao rezalet şu ana kadar.Normalde yapabildiği şeyleride yapamıyor.
Klavyeyi ayakla mi kullaniyorsun ??Su nobeti bana actirin bak ayagim ugurludur.
Hocam suat ağabeyle birazdan görüşme yapacağız bana surat ifadesiyle aynen şunu ilettitostokov kaç saate hazır olur @Aybars Ay hocam