- 31 Ağustos 2021
- 69.524
- 49.749
- 3.258
%100O pahali. Yunanliyi kacirmamak gerek.
ama gözümün önüne Hatipoğlu ve cacıkis espirileri geliyor
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100O pahali. Yunanliyi kacirmamak gerek.
Anlıyorum sinirlenmeni.
Ama yabancı kuralını 8’e düşürseler ki bu kafayla yaparlar yabancı kaleci aşırı lüks kalıyor.
Çocuk geçen özür falan da diledi işini yapmaya gelecekse gelsin gençtir hata yapar de büyüklük sende kalsın heis
cok guzel haberBu arada sadece hissiyatım
Cuesta Jelert kadar faydasız olmayacak.
Enerjisi yüksek biri gibi geldi röportajını ve 1-2 videosunu izledim. Takım için pozitif havaya katkısı olur.
Stoper olarak da ikili asla olmaz diye düşünüyorum ama baba stoperin yanında sırıtmayabilir hızı fena olmadığı için.
13 yaşındaydım o twitleri attığımda dediAnlıyorum sinirlenmeni.
Ama yabancı kuralını 8’e düşürseler ki bu kafayla yaparlar yabancı kaleci aşırı lüks kalıyor.
Çocuk geçen özür falan da diledi işini yapmaya gelecekse gelsin gençtir hata yapar de büyüklük sende kalsın heis
sarhos gibi13 yaşındaydım o twitleri attığımda dedi
Küfür ettiği videoda pek 13 yaşında gözükmüyor eşek kadar olmuş adam olsaymış
AA galatasaray diyor renkdas
Bu yönetim en fazla Zapata muadili alır.Dünyada kaleci mi yok. Gidip iyi bir tane yabancı kaleci bulsunlar
Hayir sonuna kadar bu kadroyla gidiliyor olması lazım.Biz Alkmarı eledikten sonra listeyi yenileyebiliyor muyuz sonraki turda acaba![]()
Berke'yi en uzun kontratla alır bir yerlere kiralar Fener'e gitmesini engellerdim. En güzeli o.yabancı sınırı 1 de olsa istemem bu iti, özürü de çocukken attığı tweet için etmiş onu affedebiliriz. eşşek kadarken klübümüze küfür etmesini affedemeyiz. günayı oynatırız daha iyi
13 yaşındaydım o twitleri attığımda dedi
Küfür ettiği videoda pek 13 yaşında gözükmüyor eşek kadar olmuş adam olsaymış
Düşüncenize saygı duyuyorum da dediğim gibi profesyonel düşünmeye çalışıyorum.yabancı sınırı 1 de olsa istemem bu iti, özürü de çocukken attığı tweet için etmiş onu affedebiliriz. eşşek kadarken klübümüze küfür etmesini affedemeyiz. günayı oynatırız daha iyi
Berke'yi en uzun kontratla alır bir yerlere kiralar Fener'e gitmesini engellerdim. En güzeli o.
Herifin olası Fener kariyerini engelliyorsun niye rezalet olsun.bu da rezalet bence