Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlıyorum sinirlenmeni.

Ama yabancı kuralını 8’e düşürseler ki bu kafayla yaparlar yabancı kaleci aşırı lüks kalıyor.

Çocuk geçen özür falan da diledi işini yapmaya gelecekse gelsin gençtir hata yapar de büyüklük sende kalsın heis

yabancı sınırı 1 de olsa istemem bu iti, özürü de çocukken attığı tweet için etmiş onu affedebiliriz. eşşek kadarken klübümüze küfür etmesini affedemeyiz. günayı oynatırız daha iyi

Bu arada sadece hissiyatım

Cuesta Jelert kadar faydasız olmayacak.

Enerjisi yüksek biri gibi geldi röportajını ve 1-2 videosunu izledim. Takım için pozitif havaya katkısı olur.

Stoper olarak da ikili asla olmaz diye düşünüyorum ama baba stoperin yanında sırıtmayabilir hızı fena olmadığı için.
cok guzel haber

Anlıyorum sinirlenmeni.

Ama yabancı kuralını 8’e düşürseler ki bu kafayla yaparlar yabancı kaleci aşırı lüks kalıyor.

Çocuk geçen özür falan da diledi işini yapmaya gelecekse gelsin gençtir hata yapar de büyüklük sende kalsın heis
13 yaşındaydım o twitleri attığımda dedi

Küfür ettiği videoda pek 13 yaşında gözükmüyor eşek kadar olmuş adam olsaymış

138414068_2881263962153381_5898422455731252807_n.png

yabancı sınırı 1 de olsa istemem bu iti, özürü de çocukken attığı tweet için etmiş onu affedebiliriz. eşşek kadarken klübümüze küfür etmesini affedemeyiz. günayı oynatırız daha iyi
Berke'yi en uzun kontratla alır bir yerlere kiralar Fener'e gitmesini engellerdim. En güzeli o.

13 yaşındaydım o twitleri attığımda dedi

Küfür ettiği videoda pek 13 yaşında gözükmüyor eşek kadar olmuş adam olsaymış
Düşüncenize saygı duyuyorum da dediğim gibi profesyonel düşünmeye çalışıyorum.

Hatasının farkına varıp performans verecekse çok uzatmam mevzuyu

liste miste diye kim sıktı yav ne liste var ne bisey ben yatıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt