Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1153.webp

Eren işi bu yüzden yatmış. Şenol’un bu sözleri Dursun Özbek’e üflemişler düşürmüşüz fiyatı

Ekli dosyayı görüntüle 278762

Cannavaro Ballon Dor aldığı sezon Juventus’daki oyuncuların boyları.

Takımın ilk 11’inde 175 altı Mertens , Torreira , Yunus’un varken üstüne Cannavaro oynasa görürdüm Ballondor alabiliyor muydu.
Ne alaka adamin ayaginda yay varmis gibi sicrayabiliyordu. Cogu uzun stoperlerden daha yükesge cikiyordu. Puyolda öyleydi.

Ne alaka adamin ayaginda yay varmis gibi sicrayabiliyordu. Cogu uzun stoperlerden daha yükesge cikiyordu. Puyolda öyleydi.
Kral nasıl ne alaka yanına almışsın Tudor’u falan 190 üstü. Aralarında yükselirsin.

Yanında 1.68 Torreira ve Mertens ile korner karşıla istersen atmosferi del.

Anadolu takımları bir geliyor hepsi 1.90 kazma stoper dolu her maç bir tane yersin.

Kiev’den nasıl yedin golleri

Kral nasıl ne alaka yanına almışsın Tudor’u falan 190 üstü. Aralarında yükselirsin.

Yanında 1.68 Torreira ve Mertens ile korner karşıla istersen atmosferi del.

Anadolu takımları bir geliyor hepsi 1.90 kazma stoper dolu her maç bir tane yersin.

Kiev’den nasıl yedin golleri
Ha tamam bütün takim boyu uzun olunca avantaj tabiki ama cannavaronun boy olarak hic dezavantaji yoktu onu demek istedim bende.

Kolombiyali taraftar:

(Google ceviri)

„Sağlam bir stoper, topla çok da fazla ekstra bisey yapmasada.

Bence özgüven büyük bir sorun, ancak Copa America'da Lucumi'nin yerine oyuna girdiğinde, kendisi ve Davinson'dan etkilendim. O turnuvanın en iyi ikinci savunmasının bir parçasıydılar.

Özellikle, kendisi ve Davinson Brezilya'ya karşı harikaydı.

Bazen RB oynadı, ancak bu çoğunlukla seçenek eksikliğinden kaynaklanıyordu ve bunun onun için güçlü bir pozisyon olduğunu düşünmüyorum çünkü üst üste binmeyecek veya genişlik sağlamayacak.

Değerine gelince, bunun bir pazarlık olduğunu düşünmesem de, aşırı şişirilmiş olduğunu da düşünmüyorum. Bir CB için hala oldukça genç ve dünya kupasi’nda performans gösterirse muhtemelen onu kârla satabilirsiniz.“

Ha tamam bütün takim boyu uzun olunca avantaj tabiki ama cannavaronun boy olarak hic dezavantaji yoktu onu demek istedim bende.
Aynen öyle yanındaki adamları uzun kurduktan sonra Cannavaro’nun boyu zıplaması avantaj oluyor.

Ama diğer türlü Adebayor şov yapıyor her kafa topunda seneler önce yaşandığı gibi

Yazın da Lucumi gelir 3'lü karteli kurarız savunmada. Sol ayaklı o da.

Hoca leminaya mobbing uygulamaz ins.
Öyle bir şey mümkün değil ya bugün yaptığı açıklama da gayet normal bana göre. Evet Lemina kadromuza göre muazzam bir transfer ama 1 aya yakın top oynamadı ve ne kadar injury prone bir oyuncu olduğunu da hepimiz biliyoruz

Bazen her şeyin altında başka şeyler aramaya gerek yok bence

Öyle bir şey mümkün değil ya bugün yaptığı açıklama da gayet normal bana göre. Evet Lemina kadromuza göre muazzam bir transfer ama 1 aya yakın top oynamadı ve ne kadar injury prone bir oyuncu olduğunu da hepimiz biliyoruz

Bazen her şeyin altında başka şeyler aramaya gerek yok bence
Ins. dedigin gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt