Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.525
- 66.636
- 5.003
Torreira cezalı ilk maçta. Leminayı almıyor okan bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki okan hocam ona bir yol gösterecek ve cuesta alip basini gidecek. hayat bu renktas.Ciddi değilsin herhalde rtaş
bu nasil hayatbelki okan hocam ona bir yol gösterecek ve cuesta alip basini gidecek. hayat bu renktas.
Ne alaka adamin ayaginda yay varmis gibi sicrayabiliyordu. Cogu uzun stoperlerden daha yükesge cikiyordu. Puyolda öyleydi.Ekli dosyayı görüntüle 278762
Cannavaro Ballon Dor aldığı sezon Juventus’daki oyuncuların boyları.
Takımın ilk 11’inde 175 altı Mertens , Torreira , Yunus’un varken üstüne Cannavaro oynasa görürdüm Ballondor alabiliyor muydu.
cok rahat oynarBu Frank sağ açıkta oynayabiliyor mu
Kral nasıl ne alaka yanına almışsın Tudor’u falan 190 üstü. Aralarında yükselirsin.Ne alaka adamin ayaginda yay varmis gibi sicrayabiliyordu. Cogu uzun stoperlerden daha yükesge cikiyordu. Puyolda öyleydi.
Ha tamam bütün takim boyu uzun olunca avantaj tabiki ama cannavaronun boy olarak hic dezavantaji yoktu onu demek istedim bende.Kral nasıl ne alaka yanına almışsın Tudor’u falan 190 üstü. Aralarında yükselirsin.
Yanında 1.68 Torreira ve Mertens ile korner karşıla istersen atmosferi del.
Anadolu takımları bir geliyor hepsi 1.90 kazma stoper dolu her maç bir tane yersin.
Kiev’den nasıl yedin golleri
cannavaro'nun ayaginda yay varsaNe alaka adamin ayaginda yay varmis gibi sicrayabiliyordu. Cogu uzun stoperlerden daha yükesge cikiyordu. Puyolda öyleydi.
bana bunlarla gel renktascannavaro'nun ayaginda yay varsa
cuesta'in g.tunde roket var
Aynen öyle yanındaki adamları uzun kurduktan sonra Cannavaro’nun boyu zıplaması avantaj oluyor.Ha tamam bütün takim boyu uzun olunca avantaj tabiki ama cannavaronun boy olarak hic dezavantaji yoktu onu demek istedim bende.
Öyle bir şey mümkün değil ya bugün yaptığı açıklama da gayet normal bana göre. Evet Lemina kadromuza göre muazzam bir transfer ama 1 aya yakın top oynamadı ve ne kadar injury prone bir oyuncu olduğunu da hepimiz biliyoruzHoca leminaya mobbing uygulamaz ins.
elbette.@Ekin Amad aklin yolu bir, we trust in okan.
Yazın da Lucumi gelir 3'lü karteli kurarız savunmada. Sol ayaklı o da.
Önüne de Rios çektin mi
Ins. dedigin gibidir.Öyle bir şey mümkün değil ya bugün yaptığı açıklama da gayet normal bana göre. Evet Lemina kadromuza göre muazzam bir transfer ama 1 aya yakın top oynamadı ve ne kadar injury prone bir oyuncu olduğunu da hepimiz biliyoruz
Bazen her şeyin altında başka şeyler aramaya gerek yok bence