Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır olmadığı için değil de başka şansımız yoktu bence.

Bu kadar kanat gerektiren bir oyunda beklerin de birinin sakat diğerinin olmadığı yerde barış gibi bir opsiyonumuz varken orayı çeşitlendirmemiz en doğrusu. Sallainin kanat yada bek oynamaması gerektiğini söylüyorum ancak mevcut takıma bakınca da ondan daha iyisi yok maalesef.
Stoperlerden birini sattık 2 adam varken stoper yazılması da doğru.
Son olarak yedek forveti gönderdik, ilk maçta forvetsiz çıkmamız gerekmemesi için de morata yazıldı.

Orta saha için kaanı kaydırabiliyorsun.
Leminayı yazdan os ve stopere uydurma için yazılır.

İyi bir kanat bek alamayan beceri yoksunlarıyla leminanın dışarıda kalması doğru hamle
AZ maçında Toreira da yok üstat
bence Sara'nın yanında oynatacağı isim Berkan ya da Demirbay olacak bu durumda
Demirbay'ı sahada görmeye katlanamıyorum

umalım ki hocanın formu artacaktır.. genelde öyle oluyor.. iyi kötü bats morata değişimi ve lemina eklentisi iyi oldu.. kutucuda cılız çelimsiz yedek kulübesine önemli bir eklenti oldu.. sağ bek ve 10 numaraya potansiyelli bir genç alabilseydi iyi olacaktı olmadı.. günü kurtarmak için hamleler yaptık.. yazın yine sürüsüne bereket transfer gerekecek muhtemelen..

Yusuf kaça alınacakki

Alanya ne zaman ucuza adam bırakmış
Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.

3.5 Eren alınsaydı sevinirdim fakat 5'e çıkılmasına da gerek yok. Barış'ı bu sene sonuna kadar kanat bek kullanabiliriz.

Linkte paylaşılan 11'ler çok ideal bence. Frankowski gelirse işlem tamam, yedek baya toparlanıyor Yunus, Ahmed, Sallai duruma göre Mertens/Lemina. Avrupa için sıkıntı devam ediyor tabi.

Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.

3.5 Eren alınsaydı sevinirdim fakat 5'e çıkılmasına da gerek yok. Barış'ı bu sene sonuna kadar kanat bek kullanabiliriz.

Linkte paylaşılan 11'ler çok ideal bence. Frankowski gelirse işlem tamam, yedek baya toparlanıyor Yunus, Ahmed, Sallai duruma göre Mertens/Lemina. Avrupa için sıkıntı devam ediyor tabi.

abdulkerim hariç kadro sardı diyor allahın cahili, yeni transfer diye eldekinden iyi görmeyi ne zaman bırakacak bu andavallar. apo ile cuestayı aynı cümlede kullanmak bile hakaret

abdulkerim hariç kadro sardı diyor allahın cahili, yeni transfer diye eldekinden iyi görmeyi ne zaman bırakacak bu andavallar. apo ile cuestayı aynı cümlede kullanmak bile hakaret
Dünden beri yardırıyorsun oyuncu iyiyse özür dileyecek misin.

Mancini dönemi devre arası yapılan o meşhur transferlerde herkesin zevkten çıldırdığını hatırlıyorum
Kadromuzdaki tüm isimler onardan iyiydi , ama herkes 11'e sıralamaya çalışıyordu transferleri :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt