- 18 Mayıs 2011
- 53.001
- 56.879
- 4.613
Frankowski isterun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi çok iyi bir wonderkid bek bulduk diyelim hipotez olarak ama oyuncu gayYusuf kaça alınacakki
Alanya ne zaman ucuza adam bırakmış
Brugge liderliği alacak bence ztn8 milyonumuzu geri ver genk, yoksa öyle bir beddua ederiz ki liderlikten şarampole yuvarlanırsınız
AZ maçında Toreira da yok üstatHazır olmadığı için değil de başka şansımız yoktu bence.
Bu kadar kanat gerektiren bir oyunda beklerin de birinin sakat diğerinin olmadığı yerde barış gibi bir opsiyonumuz varken orayı çeşitlendirmemiz en doğrusu. Sallainin kanat yada bek oynamaması gerektiğini söylüyorum ancak mevcut takıma bakınca da ondan daha iyisi yok maalesef.
Stoperlerden birini sattık 2 adam varken stoper yazılması da doğru.
Son olarak yedek forveti gönderdik, ilk maçta forvetsiz çıkmamız gerekmemesi için de morata yazıldı.
Orta saha için kaanı kaydırabiliyorsun.
Leminayı yazdan os ve stopere uydurma için yazılır.
İyi bir kanat bek alamayan beceri yoksunlarıyla leminanın dışarıda kalması doğru hamle
Hahahshdhsgsgshdknk bir gün cemal nalga çalıştığım yere gelmişti. "Abi bu kartta Tufan Ersöz yazıyor" dedim bir yüzü düştü, yanındaki arkadaşı söylendi falan hayatımda yaptığım en riskli şakaydı.
o 8 milyon çıkacak onlardan bir şekilde. Bıyıklı pastacıyı dolandırmak nedir göreceklerBrugge liderliği alacak bence ztn
çok sağlam oynuyorlar yaw
Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.Yusuf kaça alınacakki
Alanya ne zaman ucuza adam bırakmış
Cuestayi bugun 5.5 milyona genke geri satsak kabul eder miydiniz
Brugge liderliği alacak bence ztn
çok sağlam oynuyorlar yaw
nerde o enayiCuestayi bugun 5.5 milyona genke geri satsak kabul eder miydiniz
Cuestayi bugun 5.5 milyona genke geri satsak kabul eder miydiniz
Kontratı bitiyordu sanırım ama 3'ten aşağı olmaz. Ben Eren'in daha önde olduğunu düşünüyorum Yusuf'a göre.
3.5 Eren alınsaydı sevinirdim fakat 5'e çıkılmasına da gerek yok. Barış'ı bu sene sonuna kadar kanat bek kullanabiliriz.
Linkte paylaşılan 11'ler çok ideal bence. Frankowski gelirse işlem tamam, yedek baya toparlanıyor Yunus, Ahmed, Sallai duruma göre Mertens/Lemina. Avrupa için sıkıntı devam ediyor tabi.
Dünden beri yardırıyorsun oyuncu iyiyse özür dileyecek misin.abdulkerim hariç kadro sardı diyor allahın cahili, yeni transfer diye eldekinden iyi görmeyi ne zaman bırakacak bu andavallar. apo ile cuestayı aynı cümlede kullanmak bile hakaret
Mancini dönemi devre arası yapılan o meşhur transferlerde herkesin zevkten çıldırdığını hatırlıyorumabdulkerim hariç kadro sardı diyor allahın cahili, yeni transfer diye eldekinden iyi görmeyi ne zaman bırakacak bu andavallar. apo ile cuestayı aynı cümlede kullanmak bile hakaret