Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aynen bence alalım dayım..
@Murat Durmaz sen mi önerip duruyordun lan
Evet kanks.Hem 3lü savunmada hem 4lü savunma sisteminde sağ bekte oynatılıyo ama genelde 3lü savunma bekinde daha iyi oynuyo..
Biri Murat Durmaz diğeri kim acaba
@Mehmet Mehmetoglu Memolim hemen İcardi - Belotti - Boey - Sallai - Cengiz Ünder gibi Konular'a uğrayalım :D
Sn. @Murat Durmaz 'a saygım sonsuz fakat transferin son günü bu denli potansiyelli olduğu söylenen bir oyuncunun 3mye bırakılması assunçao transferini hatırlatıyor
Ben izlemediğim ve bilmediğim 1 oyuncu hakkında yorum yapmıyom.Ne Gustavo Assuncao Konu'sunda yorum yapmışımdır ne de diğer bilmediğim futbolcular hakkında 1 yorum yapmışımdır.Sadece bazı futbolcular Konu'sunda yönetimi ve teknik ekibi eleştirmek için oynamadan oyuncuyu eleştirdiğim oldu.Örneğin Gabriel Sara'yı Beşiktaş Maç'ı sonrası eleştirdim.Okan'ın gitmesini istiyodum.Ki Okan'a ettiğim hakaretler sonrası da ban da yemiştim :D

Resim
Hoca iyi giyiniyor memom

Yusuf, Yunus’un kiralanmadan önceki hali gibi her pozisyonda kendini göstermeye çalışıyor, biraz basit düşünse dün 3 golü 3 asisti vardı.

Ama her türlü şansı hakediyor, 3 sezonda Galatasaray formasıyla sadece 3 kez 11 başlaması Okan hocanın ayıbı ve adaletsizliğidir.

Eyüp, Berat ve Yusuf belirli yetenekleri olan ve şans verilmeyi hakeden isimler.

Metehan, Efe, Hamza gibi isimlerin ise pek öne çıkan yetenekleri yok ama daha fazla şans verilyor.

Wagner Pina iyi olabilir ama bize net topçu lazım artık. Biz kohnlere jakobslara jelertlere doyduk birader. Gidin fmde alın pinanizi.
hayırlı olsun
popescu ve morutan'ı da gs forması altında izleriz inş
bu adamın harika bir bitirici olduğu kanısına nasıl vardınız. son sezonlarındaki gollerinin yarısı boş kale
Cicaldau ve İcardi hakkında yorumların kanks yav :D

Aynen bence alalım dayım..

Evet kanks.Hem 3lü savunmada hem 4lü savunma sisteminde sağ bekte oynatılıyo ama genelde 3lü savunma bekinde daha iyi oynuyo..

@Mehmet Mehmetoglu Memolim hemen İcardi - Belotti - Boey - Sallai - Cengiz Ünder gibi Konular'a uğrayalım :D

Ben izlemediğim ve bilmediğim 1 oyuncu hakkında yorum yapmıyom.Ne Gustavo Assuncao Konu'sunda yorum yapmışımdır ne de diğer bilmediğim futbolcular hakkında 1 yorum yapmışımdır.Sadece bazı futbolcular Konu'sunda yönetimi ve teknik ekibi eleştirmek için oynamadan oyuncuyu eleştirdiğim oldu.Örneğin Gabriel Sara'yı Beşiktaş Maç'ı sonrası eleştirdim.Okan'ın gitmesini istiyodum.Ki Okan'a ettiğim hakaretler sonrası da ban da yemiştim :D
Kankam yazdığımı çok ters anlamışsın. Sen önerdiysen iyidir de son gün 3m gibi çok ucuz bir rakama bırakılması korkutuyor demek istedim assunçaoyu da beğenmiştin vs. gibi bir şey kastetmedim

Yusufu eyüpe kiralamak lazım. Arda geliştirir onu
Geri döndügünde de yine cöker metehan gibi. Okan hocada ya mentalin güclü olacak ya baska secenegi olmayacak ki yunus gibi parlasin. Yoksa hep tanidik tecrübeli isimlere sans veriyor. Genc oyuncularin isi zor. Yusuf bizdede daha fazla sana bulmaliydi simdiye kadar.

Piyasada en düzgün bulduğum kişilerdendir, izlemedim ama izleyen olursa özet geçebilir.

Kibarca incinmişsin diyor. Kibarca. Hız ve dribling dışında bir numarası yokmuş. Bizde ancak 3' lü defansın sağ stoperi olabilirmiş. Satarkende zarar edeceğimizi ifade ediyor.

sag-sol bek ve öne bir oyuncu almak lazim

Ben daha sert cevap verirsin sandim abi,teşekkür ederim.cuesta 25 yaşında daha,davinsonun ona dediği gibi yükseleceği yer burası belki de
İnşallah beni utandıracak performans verir ve yeterince fayda sağlar sonuçta belli olmuyor transfer, geçmişine göre garanti yok sadece başarı ihtimali değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt