Güven Köse
Sarı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 181
- 100
- 238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kanks.Hem 3lü savunmada hem 4lü savunma sisteminde sağ bekte oynatılıyo ama genelde 3lü savunma bekinde daha iyi oynuyo..@Murat Durmaz sen mi önerip duruyordun lan
@Mehmet Mehmetoglu Memolim hemen İcardi - Belotti - Boey - Sallai - Cengiz Ünder gibi Konular'a uğrayalımBiri Murat Durmaz diğeri kim acaba
Ben izlemediğim ve bilmediğim 1 oyuncu hakkında yorum yapmıyom.Ne Gustavo Assuncao Konu'sunda yorum yapmışımdır ne de diğer bilmediğim futbolcular hakkında 1 yorum yapmışımdır.Sadece bazı futbolcular Konu'sunda yönetimi ve teknik ekibi eleştirmek için oynamadan oyuncuyu eleştirdiğim oldu.Örneğin Gabriel Sara'yı Beşiktaş Maç'ı sonrası eleştirdim.Okan'ın gitmesini istiyodum.Ki Okan'a ettiğim hakaretler sonrası da ban da yemiştimSn. @Murat Durmaz 'a saygım sonsuz fakat transferin son günü bu denli potansiyelli olduğu söylenen bir oyuncunun 3mye bırakılması assunçao transferini hatırlatıyor
Hoca iyi giyiniyor memom
Wagner Pina iyi olabilir ama bize net topçu lazım artık. Biz kohnlere jakobslara jelertlere doyduk birader. Gidin fmde alın pinanizi.
hayırlı olsun
popescu ve morutan'ı da gs forması altında izleriz inş
Cicaldau ve İcardi hakkında yorumların kanks yavbu adamın harika bir bitirici olduğu kanısına nasıl vardınız. son sezonlarındaki gollerinin yarısı boş kale
Bunu başaramamak bildiğin rezil durum.stoper dışında bence iyi dönem geçirdik ama bizim yönetici olacak heriflerle zerre alakası yok, leminayla ahmed kendi geldi. moratayı da ghardi ayarlamıştır
bi stoper bi sağ bek alacaklardı içine sıçıp batırdılar
Cicaldau ve İcardi hakkında yorumların kanks yav![]()
Cicaldau ve İcardi hakkında yorumların kanks yav![]()
Kankam yazdığımı çok ters anlamışsın. Sen önerdiysen iyidir de son gün 3m gibi çok ucuz bir rakama bırakılması korkutuyor demek istedim assunçaoyu da beğenmiştin vs. gibi bir şey kastetmedimAynen bence alalım dayım..
Evet kanks.Hem 3lü savunmada hem 4lü savunma sisteminde sağ bekte oynatılıyo ama genelde 3lü savunma bekinde daha iyi oynuyo..
@Mehmet Mehmetoglu Memolim hemen İcardi - Belotti - Boey - Sallai - Cengiz Ünder gibi Konular'a uğrayalım
Ben izlemediğim ve bilmediğim 1 oyuncu hakkında yorum yapmıyom.Ne Gustavo Assuncao Konu'sunda yorum yapmışımdır ne de diğer bilmediğim futbolcular hakkında 1 yorum yapmışımdır.Sadece bazı futbolcular Konu'sunda yönetimi ve teknik ekibi eleştirmek için oynamadan oyuncuyu eleştirdiğim oldu.Örneğin Gabriel Sara'yı Beşiktaş Maç'ı sonrası eleştirdim.Okan'ın gitmesini istiyodum.Ki Okan'a ettiğim hakaretler sonrası da ban da yemiştim![]()
Geri döndügünde de yine cöker metehan gibi. Okan hocada ya mentalin güclü olacak ya baska secenegi olmayacak ki yunus gibi parlasin. Yoksa hep tanidik tecrübeli isimlere sans veriyor. Genc oyuncularin isi zor. Yusuf bizdede daha fazla sana bulmaliydi simdiye kadar.Yusufu eyüpe kiralamak lazım. Arda geliştirir onu
Piyasada en düzgün bulduğum kişilerdendir, izlemedim ama izleyen olursa özet geçebilir.
Yok sen yazınca üstüne gideyim biraz dedim kanks yavKankam yazdığımı çok ters anlamışsın. Sen önerdiysen iyidir de son gün 3m gibi çok ucuz bir rakama bırakılması korkutuyor demek istedim assunçaoyu da beğenmiştin vs. gibi bir şey kastetmedim
İnşallah beni utandıracak performans verir ve yeterince fayda sağlar sonuçta belli olmuyor transfer, geçmişine göre garanti yok sadece başarı ihtimali değişirBen daha sert cevap verirsin sandim abi,teşekkür ederim.cuesta 25 yaşında daha,davinsonun ona dediği gibi yükseleceği yer burası belki de