Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kornerler filan neyse de orta sahaya gelen hava toplarında 2 adam bazen 3 adam hava topuna çıkacağına diğerleri topun gideceği adamları bire bir savunsun.

Sevilla T.D. Garcia Pimienta: Hiçbir şey bilmiyorum ama umarım Juanlu Sanchez takımda kalır. O giderse ben oynamak zorunda kalacağım.

Sende sadece Vlahovic 50-60 milyon euro eder. Toplam bonservis yaklasik 100 milyon euro goruyorum senin yaptigin kadroda pahali.

Dedigim gibi kimlerin kalip kalmadigini bilmeden fantaziye kaciyor yani ne kadar para var az cok kestirebilmem gerek.

Mycael

Sanchez-Rafa Marin-Boscagli

Tchatchoua--Abdoulaye Kanté--Sara--David Jurásek

Julio Enciso

Morata--Hugo Duro

mesela su kadro pahali degil ama belki cok tatmin edici olmadi bana kalirsa.

Mycael - 10 milyon euro
Rafa Marin oynamiyor Napoli'de, kira-satin alma opsiyonu ile mumkun
Boscagli'nin sozlesmesi bitiyor
Tchatchoua - 10 milyon euro
Kante - 6-7 milyon euro
David Jurásek - kira-satin alma opsiyonu ile mumkun
Enciso - 12-14 milyon euro
Hugo Duro - 15 milyon euro

Toplam: 55-60 milyon euro, opsiyonlar dahil edilince asagi yukari 70-75 milyon euro

Bu tabloda tabi BAY ve Yunus satilmis ve elimize 40 milyon euro gecmis oluyor. Yani soyle bakinca cepten cok para cikmiyor.

Ama birinci ve ikinci kadromu yapmaya kalksak herhalde 100 milyon euroyu bulur bonservis bedelleri. :)

Doruğu alt ettikten sonra kadroyu analiz edicem tşk emek için

İnşallah bundan sonra daha verimli olacaktır.. Fiziksel gelişimini sezon bitince çözeriz evelallah..

ben razıyım arkadaş

1738938930645.webp

Şunu alalım bari
Ulan bari şunu alsaydık gibi postların yoğunlaştığı döneme girdik
Yalvarmayacam bu yönetime, istifa etsinler

Yurtdışında bu beceriksizler itibarımızı yerle bir ettiler. Koyunlara,koçlara takımı versen en çok bu kadar zarar verirlerdi. Acilen istifa ettirilip kulüple ilişkileri kesilip camiadan sürülmeliler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt