- 31 Aralık 2015
- 14.501
- 9.429
- 1.588
Lemina harika bir insan o gülüşü falan çok tatlıı. sanki kendini zorla transfer ettirmemiş gibi şaşırmış birde. 1 ay boyunca kapımızdan yattın umarım pişman etmezsin bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina harika bir insan o gülüşü falan çok tatlıı. sanki kendini zorla transfer ettirmemiş gibi şaşırmış birde. 1 ay boyunca kapımızdan yattın umarım pişman etmezsin bizi
Sende sadece Vlahovic 50-60 milyon euro eder. Toplam bonservis yaklasik 100 milyon euro goruyorum senin yaptigin kadroda pahali.
Dedigim gibi kimlerin kalip kalmadigini bilmeden fantaziye kaciyor yani ne kadar para var az cok kestirebilmem gerek.
Mycael
Sanchez-Rafa Marin-Boscagli
Tchatchoua--Abdoulaye Kanté--Sara--David Jurásek
Julio Enciso
Morata--Hugo Duro
mesela su kadro pahali degil ama belki cok tatmin edici olmadi bana kalirsa.
Mycael - 10 milyon euro
Rafa Marin oynamiyor Napoli'de, kira-satin alma opsiyonu ile mumkun
Boscagli'nin sozlesmesi bitiyor
Tchatchoua - 10 milyon euro
Kante - 6-7 milyon euro
David Jurásek - kira-satin alma opsiyonu ile mumkun
Enciso - 12-14 milyon euro
Hugo Duro - 15 milyon euro
Toplam: 55-60 milyon euro, opsiyonlar dahil edilince asagi yukari 70-75 milyon euro
Bu tabloda tabi BAY ve Yunus satilmis ve elimize 40 milyon euro gecmis oluyor. Yani soyle bakinca cepten cok para cikmiyor.
Ama birinci ve ikinci kadromu yapmaya kalksak herhalde 100 milyon euroyu bulur bonservis bedelleri.![]()
İnşallah bundan sonra daha verimli olacaktır.. Fiziksel gelişimini sezon bitince çözeriz evelallah..
Çok güzel kadro oldu böyle
bugun menu de vardi heis
Cemrem bu aralar bana fazlaca 1 şekilde hıyarlık yaptı Onla bu işte değilim sen atla gel uçakla Lizbon'aDiğer grup @Murat Durmaz @Oral Sevmez herhalde
Barış çok fazla defansif defo gösterdiği için arkasına Apo koymam. Jakobs atarım arkasına ben. 3 depar sonrası eli belinde dönüyor geri Barış. Sonra zincirleme kayıyor defans hattı.
Bu taraftara böyle yönetim..Fırsat fırsat diye gevelediler kaç hafta, 29 yaşında vasatın bir tık üstü Polonyalı bek/açık oynayan topçuymuş bunların çapı… ayıp yav
kadro harbi iyi he bravo onurum