Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de öyle anladım çeviriden.

Fransızcası olan varsa buyursun daha sağlıklı olur
"We should stop blaming the Lens board, especially when it's not their fault...Lens doesn't want to let their right-back go... it's up to him to loudly and clearly state whether he wants to stay or not.To those who understand,#RCLens"

Yönetimi suçlu olmadığı halde suçlamayı bırakmalıyız...Lens sağ bekini bırakmak istemiyor...tamamen net şekilde kendisine bağlı kalıp ya da gitmek. Anlayana"

Abi ^Cuesta için detaylı yorumun var mı?
onurcum , ^. sana yazacaktim dun .

bu arada , onceki sayfalarda denk geldigim
bu frank konusunda , - eklenen ,tv yorumcusu _twit yorumu *ribery durumu nedir ? - .

geldikleri donem bazli '' ayni yas grubu bile degiller '' . pek anlam veremedim .

saygi ve selamlar .

Frankowski gelirse Jelert tamamen boşa çıkmış olacak. Kaldı elimizde gönderemiyoruzda.

Erden Ağabey olsaydı şimdi satılık kalem Fabrizio'ya Franko haberini girdirir, ''Only wants Gala''yı yazdırır elimizi güçlendirirdi.

90 hız nedir, herif uçak gibiymiş.
Orhan Akyüz

o kadar oyuncu içinde izlediğim tek adam bu

ahmeti bile izlemedim bizim maç dışında

bunu da 2022 sanırım bunların hocasının filan adı geçerken izlemiştim

oldukça iyi bir kanat bekti

şimdi nasıl bilmiyorum
Bende bir kaç kez izledim begenmistim ama sami begenmis herifi şüpheye düştüm şimdi 😀

onurcum , ^. sana yazacaktim dun .

bu arada , onceki sayfalarda denk geldigim
bu frank konusunda , - eklenen ,tv yorumcusu _twit yorumu *ribery durumu nedir ? - .

geldikleri donem bazli '' ayni yas grubu bile degiller '' . pek anlam veremedim .

saygi ve selamlar .
Hocam bu frank 3lü değil de 4lü dizilişte kanatlarda falan sırıtmadan oynayabiliyor mu yoksa salt wing mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt