Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: Galatasaray’ın taş gibi bir stoper aldığını düşünüyorum, bana gelen bilgiler bu yönde. Cuesta'nın transferinden rahatsız olanlar var ama Okan Hoca, bu oyuncuyu istedi. Okan Buruk'tan habersiz bir şey yapılmadı.
Kaya Temel en son sözleşmesi sezon sonu biten Peters'ı kiralayacağımızı yazmıştı.

@Oral Sevmez

VAR kontrolü başlamıştır

1000117582.gif

lan koç koş carlosu dondur, bu Frankoya salça ol koş koş, için içini yiyo dimi sıfatına sçtmn malı.

Bu dönem

Morata
Frankowski
Lemina
Kutucu

Faydalı olacak. Cuesta bilemiyorum

Ne

O takımlar sahipli yani planı baştaki kuruyor düzeni

Yarın isterse yatırımı keser dağıtır kulübü

Burada her ay birilerine hesap veriyorsun ayrıca 100 yıldır ilk defa bu seviyede gelirin var o da ET sayesinde

Geçin bunları, boş iş böyle istekler. Hatip’ten hesap soramıyorsun o ekip sıçarsa hiç hesap soramazsın.
Sıçılacak bir durum yok ben sd gelsin terraneo gibi takılsın demiyorum zaten başka bir şeyden bahsediyorum

Birilerinin kadro planlamasını yapması lazım belli ki teknik ekip bilmiyo bu işi,her mevkiye 2şer oyuncu yazmakla kadro kuran adamlar bunlar

Sen şimdi 3lü oynayacaksın hadi buna ok uz,frankowski buna uygun mu buna da ok uz ama birinin okana bak sen bi heves 3lü müçlü tutturdun yarın iki ters skor da başka şeyde tekrar 4lüye döndüğünde bu adam ne olacak demesi kafalarda ampülleri yakması lazım

Öyle bi teknik ekip var ki bunu duyduklarında adım kadar eminim "aynen he o zaman napacaz bunu hiç düşünmemiştik" derler

Maç sonu ratinglere bakıyorum sallainin sadece başakşehir maçı 6.5 oynadığı her maç 7.0 ve üzeri

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 maçta 1 tane assisti bile yok, 0 assist. Kanat beklerin orta yapmayı bilmezse 3’lu sistemde pozisyon üretme sorunu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt