Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Pina menajer önerisi, anca onu alırlar.Hangisi daha iyiyse onu alamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pina menajer önerisi, anca onu alırlar.Hangisi daha iyiyse onu alamazlar.
Ben de öyle anladım çeviriden.Bizim yönetimlerin tepkiyi düşürmek için yapılan bir haber mi acaba? Oyuncu gitmek istiyor o yüzden yapabileceğimiz bir yoktu hesabı.
Kaya Temel en son sözleşmesi sezon sonu biten Peters'ı kiralayacağımızı yazmıştı.Kaya Temel: Galatasaray’ın taş gibi bir stoper aldığını düşünüyorum, bana gelen bilgiler bu yönde. Cuesta'nın transferinden rahatsız olanlar var ama Okan Hoca, bu oyuncuyu istedi. Okan Buruk'tan habersiz bir şey yapılmadı.
2028'e kadar sözleşmesi varmışBildiğim kadarı ile 3 ay sonra serbestti, gerizekelı yusuf.
Bu herif beğeniyorsa almasak da olur
Sıçılacak bir durum yok ben sd gelsin terraneo gibi takılsın demiyorum zaten başka bir şeyden bahsediyorumNe
O takımlar sahipli yani planı baştaki kuruyor düzeni
Yarın isterse yatırımı keser dağıtır kulübü
Burada her ay birilerine hesap veriyorsun ayrıca 100 yıldır ilk defa bu seviyede gelirin var o da ET sayesinde
Geçin bunları, boş iş böyle istekler. Hatip’ten hesap soramıyorsun o ekip sıçarsa hiç hesap soramazsın.
15 maçta 1 tane assisti bile yok, 0 assist. Kanat beklerin orta yapmayı bilmezse 3’lu sistemde pozisyon üretme sorunu olur.Maç sonu ratinglere bakıyorum sallainin sadece başakşehir maçı 6.5 oynadığı her maç 7.0 ve üzeri
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi